Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel jobb egy idősebb férfinak fiatal lánnyal szeretkezni, mint idősebb hölgyel?
#9! Ezek szerint ismert és népszerű a pasi! És te még elhiszed, hogy te vagy neki az egyetlen?
Ébredj már fel! Szerinted elég neki ha 3 hónapban egyszer szexel? És neked elég ennyi 19 évesen? Ugye ez nem komoly?
Jólvan, felébredtem meg hulye vagyok.. okés..
De a kérdésre válaszolna valaki? 😅
9 upsz:)
Tehat 44 vagy tobb mint en. Ertem Sry:)
Megmondom oszinten sosem voltam meg ilyen fiatal lannyal, de teny, hogy altalanossagban veve a kor jot tesz a noknek. Igen 20 eves szep hamvas bor feszes cicik hu dejol nez ki meg minden meg simogatna az egot, hogy egy 20 eves lany elolvad es felnez ram hogy aaaaahhh, de oszinten? (ugyis megkoveztek) Egy 20 eves lany nem tart ott, nem ismeri sem magat sem a masik nemet annyira, hogy tudja mi a jo neki vagy nekem. Persze lelkesen szexel es odavan es szep, de nagyon sok tenyleg nagyon sok no ennyi idosen azt sem tudja mi az orgazmus. Sokan 30 korul jonnek ra hogy hu vao. Vagy meg kesobb kapnak ra az izere. Es hidd el a szexben az egymasra hangolodas az hogy tudod mit csinalsz es akarod is csinalni es megeled a vagyaidat es akarod es tudod mi a jo neked es neki... nos az sokkal de sokkal tobbet er mint akarmilyen optikai tunning. Ami persze szinten szamit. De a 30+ nok ezzel jocskan elonyben vannak. Aztan 40-45 folott ernek el sokan odaig hogy tenyleg akarjak es csinaljak es nem birnak leallni.
Ezek altalanos dolgok persze biztos van 20 eves aki tudja mi a jo neki gatlastalan es szuperszexi meg minden es van besavanyodott 30-40es akinek fogalma sincs semmirol es a szexet sem ismeri. Van ilyen is.
Ertsd jol.
Es nem lehangolni akartalak. Ismerd meg magad ez a legfontosabb!
Te tenyleg naiv vagy :(
En is voltam a cipodben. Szinten csak idosebb pasikkal vagyok.
Egyebkent neki ez csak egy szexkapcsolat! Lehet van is valakije, lehet nincs, de a soraidbol az jon le, hogy nem vesz komolyan, nem vállal fel, elhanyagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!