Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy én nagyon nem tudom elfogadni a mellem mert nem tetszik, azért a pasik szerint lehet még jó?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 10:47
2/21 anonim válasza:
Igen lehet. De az sem valami jó hogyha takargatod szégyenled.Milyen szex az úgy már. Szóval, fogadd el.
N
3/21 anonim válasza:
igen, sokan így vannak vele
nekem pl a nagyon husis alkat jön be, gondolhatod hány olyan lány van aki szereti így magát...de én viszont imádom és nagyon izgat, nem csak szexre
mellnél volt olyan barátnőm akinek tenyérnyi volt, ő nem szerette, én imádtam
5/21 anonim válasza:
Igen. Én sem szeretem a sajátjaim, de jó visszajelzéseket kaptam.
7/21 anonim válasza:
Ezt engedd el. Ha valaki szépen bánik vele és kényezteti akkor tetszik neki, te pedig élvezd. Hidd el a természetes mell jó.
9/21 anonim válasza:
Azért mert saját magadnak nem tetszenek, másoknak végtelen gyönyört okozhatnak. A férfiak döntő többségének bejön bármilyen női mell, csak legyen.
10/21 anonim válasza:
Az előbb egy 50-es férfi linkelte az izmos, nagydarab testét.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Nem értem a nők miért nem tudják ugyanígy a testüket/mellüket??? Mi férfiak vizuálisak vagyunk. Mutasd a tested és megmondjuk jól néz-e ki. Mutasd a melled, ha arra vagy kíváncsi, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!