Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mi az izgató egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi az izgató egy fiatalabb lányban?

Figyelt kérdés

Mi az ami miatt sok idősebb 30+os férfinek bejönnek a fiatalabb lányok?

És melyik korosztály a "legvonzóbb"? Miért?

2020. okt. 7. 14:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

De akkor miért vágyakoztok utána ennyire? Ha úgysem jó párkapcsolatra. Akkor már nem érdemesebb vágyakozni arra, akivel össze is jönnék, stb?

Amúgy szerintem sok elég érett lány van, tapasztalat. Szerintem fiatalabbal is simán működhet komoly párkapcsolat. Nem értem ezt a kijelentést.

2020. okt. 7. 14:29
 12/27 anonim ***** válasza:
21%
Párkapcsolathoz túl fiatal egy ilyen lány, én kétszer annyi idős vagyok, lennének különbségek. De szexkapcsolatot simán el tudok képzelni, ami mindkét félnek megfelel.
2020. okt. 7. 14:32
 13/27 anonim ***** válasza:
30%

Ha van egy normális fiatal lány, minden további nélkül szexelnék vele.

31/F

2020. okt. 7. 14:33
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

11

Mi az, hogy miért vágyakozunk erre? Teljesen hülye kérdés.

A nők miért vágyakoznak nyálcsorgatna James Dean-ra? Vagy Marlon Brando-ra? Vagy Brad Pitt-re? Vagy akárkire is, nem ismerem én már a mai sztárocskákat.

Nyilván azért, mert van egy ősi, belénk kódolt ösztön, hogy kit tartunk szexuálisan vonzónak.

A férfiak szexuális értelemben ösztönösen a fiatal, feszes, termékenységük csúcsán lévő kiscsajokat tartják a legvonzóbbnak.

Ahogy a nők meg szexuális értelemben ösztönösen az izmos, jóképű, erős, szélesvállú alfahímeket tartják a legvonzóbbnak.

De ez még nem az jelenti, hogy 30as nőket egyáltalán ne tartanánk szexuálisan vonzónak, a szexuális vonzalom nem egy egybites kapcsoló, vagy van, vagy nincs, hanem vannak fokozatai.

És mint írtam, egy párkapcsolat nem csak az ösztönös szexuális vonzalomról szól, mert nem vagyunk már ősemberek, egy csomó más réteg is ráépül már erre.

2020. okt. 7. 14:39
 15/27 Kevin_Wendell_Crumb ***** válasza:
3%

Maga a tudat, hogy fiatal már izgat és fel állítja a farkamat.

Az, hogy mondhatni érintetlen a kis popsija! Az, hogy neki még lehet olyat mutatni, amit soha nem élt át.. Amitől akkora élvezésben lesz része, hogy varázslónak gondol :)

2020. okt. 7. 14:45
 16/27 anonim ***** válasza:
36%
Finom, friss étvágygerjesztő husi.
2020. okt. 7. 14:57
 17/27 anonim ***** válasza:
17%
ak mert korra fiatal, nem jönnék össze vele. Majdnem 42 évesen össze jönnék én harmincas csajjal is ha tudom hogy nem akar bebörtönözni, ez alatt nem azt értem hogy hűtlen lennék hozzá, de ami a fiatalabb 23-28) korosztály mellett szól hogy rugalmasak és gyorsan alkalmazkodnak ha mondjuk úgy alakul hogy más városba országba kell költöznünk. Viszont a nagyon fiatal lányokkal gyakran megszívtam, először cukik voltak aranyosak, aztán hiába utaztam miattuk órákat, csak írtak egy smst mikor már úton voltam hogy "bocsika nem jó ma" Nekem pl nincs már ehhez idegzetem meg energiám. A korosztályomból meg megkapom hogy " hogy-hogy ennyi idősen nincs senkid.." Hát vaze így alakult . Sokan mondják hogy ha mondjuk 15 év a különbség mi lesz ha a pasi 60 éves lesz? Én meg erre azt mondom hogy majd akkor ráérünk gondolkozni, lehet jobb karban lesz mint a nő ha a hölgy elhanyagolja magát. Engem mondjuk az sem zavar ha"zsírgolyó" de azért legyen igényes és esetleg hagyja hogy rávezessem hogy jobb neki is ha odafigyel magára..
2020. okt. 7. 15:07
 18/27 anonim ***** válasza:
14%
Bár lenne egy csodás fiatal csajszi mert nekem nagyon izgató hogy fiatal szexi aki még lehet keresi hatarait...
2020. okt. 7. 15:45
 19/27 anonim ***** válasza:
71%
Mi nem izgató bennük? 🙂 32,75 F
2020. okt. 7. 15:47
 20/27 anonim ***** válasza:
22%

fiatalság, egészség, üdeség, erő, ezek miatt izgatóak

ősapáink közül azok szaporodtak a legnagyobb sikerrel, akik a legtermékenyebb időszakuk elején járó nőkre hajtottak, és ez nem múlt el nyom nélkül a férfi DNS-ből

mondom ezt annak ellenére, hogy még csak most vagyok 30, de huszonév elejével már nem jönnék össze, nagyon más világ, nem lennénk partnerek

"De akkor miért vágyakoztok utána ennyire? Ha úgysem jó párkapcsolatra. Akkor már nem érdemesebb vágyakozni arra, akivel össze is jönnék, stb?"

mit értünk vágyakozás alatt? arra ácsingózni, hogy összejövünk valamelyikkel egy menetre? soha nem szoktam komolyan beleélni magam ilyesmibe, de néha izgalmas róla elfantáziálni. ha viszont magára a vágyra gondolsz, nos, az nem akarat kérdése.

2020. okt. 7. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!