Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti egy barátnőt szeretnétek inkább, vagy minden nap mással szexelni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 11:09
A kérdező szavazást indított:
Barátnőt, hogy kölcsönösen szeressük egymást
Barátnőt, hogy mindig legyen kivel szexelni
Mindig mással szexelni kötöttségek nélkül
53 szavazat
1/17 anonim válasza:
Minden nap mással szexelni, de azért kéne egy barátnő is.
2/17 anonim válasza:
Tini koromban minden nap mást most 1 et akit szeretek :)
3/17 anonim válasza:
tartós BDSM (DS alapokon) kapcsolatot kezdetben amiből akár komolyabb is lehet
nem vagyok trófea gyűjtő, szeretem tartalmasan megélni a dolgokat, nem csak szexet, hanem az egészet, még ha nem is annyira komoly, nekem kell az ölelés, simogatás, csók, közös programok akár, beszélgetni, kiismerni a másikat
F
4/17 anonim válasza:
Barátnő mellett néha mással is szexelni.
5/17 anonim válasza:
Mivel nős vagyok, így egy barátnő jobb lenne.
6/17 anonim válasza:
A kettő között:
Barátnőre, szerelemre nem vágyom. Ugyanakkor hiányzik a szex,de nem akarok fűvel-fával.
Legyen 1, de vele teljes harmóniában, jó minőségű együttlétekkel
7/17 anonim válasza:
Olyan nőt szeretnék az életembe, aki a barátom, a párom, a barátnőm, akivel akár úgy érezhetem hogy minden nap mással szexelek mert változik, fejlődik velem együtt. Olyat, akivel butazhatjuk a világot( nem luxus útra gondolok) és valami marha jó dolgokat vihetünk véghez az állatvédelemtől elkezdve az árva gyerekek segítéséig, és akár úgy is hogy csak egy tál kaját és nem pénzt kapunk érte.
8/17 anonim válasza:
Egy állandó és mellette egy masik is!😉
9/17 anonim válasza:
Barátnő.
Hiszen az nem csak szex, sőt a szex benne a legkevésbé fontos.
Szeretve lenni, törődni valakivel és gyengédséget adni-kapni sokkal több, mint megdugni valakit.
10/17 anonim válasza:
Ha már ilyen álmodozásról van szó, akkor a legjobban azt szeretném, hogy háremem legyen, mondjuk 3-4-5 csaj, ahol mindenki szeret mindenkit, mindenki szexel mindenkivel, mint egy szép, boldog ősközösségi hippikommuna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!