Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, naponta itt a szexualitás kategóriában mennyi privát üzenetet kaptok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 20:06
11/14 anonim válasza:
#9 Ez így nem feltétlen igaz. Én sosem írom oda, mégis szoktam kapni... oké, nem 50-et :D (3. voltam egyébként)
13/14 anonim válasza:
11
9 Vagyok, igen nagy ritkán én is kapok, mert azt hiszik lány vagyok, pedig semmi olyat nem válaszolok, de aki napi ötvenet kap, ott biztos hogy közrejátszik az hogy kiírják a nemüket.
Aki nem akar annyi privátot az alaposan gondolja át hova milyen választ ír, vagy viselje a következményeket, ez olyan mintha a tengerparton liknikezne és kiakadna a sirályok miatt.
Bár én személy szerint nem szoktam senkinek sem privátot írni, kiklvé ha valami nagyon nyomós okot találok rá, és az nem az hogy milyen nemű az illető.
14/14 anonim válasza:
Ritkán kapok csak, általában akkor is langyi kisfiúk találnak meg, mert úgy gondolják hogy lány vagyok. Néha-néha sikerült már lánytól is üzit kapni, de egyik se volt tartós, gyorsan abbahagyták. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!