Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apró méretű cicik mennyire tetszik nektek?
Nektek bejönnek a kicsi,tenyérbe illő cicik?Szebb szerintetek mint egy nagyobb mell?
Nekem elég kicsik azért érdekelne meg barátommal szeretnénk kipróbálni a "ciciszexet" de mivel elég nagy a pénisze,nekem meg picik a melleim így is működne ez nálunk?
Ha véleményt kérdeztek, miért kell lepontozni azt, akinek a véleménye nem tetszik?
Én is a nagyobb, C-D melleket szeretem, ha csak szexre választok partnert. Ha kapcsolat, akkor mindegy, sokkal fontosabb az számomra, hogy maximálisan egymásra tudjunk hangolódni.
Jajjj...szerinted ha olyan szinten megvan az összhang, hogy már az első beszélgetésnél le sem bírjuk egymásól venni a szemünket a lánnyal/hölggyel, izzik körülöttünk a levegő, folyamatosan a másikra gondolunk, a hangjára, az arcára, akkor szerinted bárki értelmes ember fennakadna ilyenen? Ne félj, ha a fentiek megvannak, nem lehet semmi gond.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!