Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt nőket kedvelők! Nektek mi az ideálotok?
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy akik a telt/duci/molett/kövér nőket kedvelik, azok számára milyen típus jön be! Akár le is írhatjátok, ha nem találtok hozzá képet, de a legjobb link lenne. Esetleg azt is odaírhatnátok, hogy az adott nőn mi tetszik a legjobban.
nekem elég husis partner jön be, nagy segg főleg, nagyobb pocakkal (70-100 körüli akár)
a husis alkat legnagyobb előnye, hogy jobban érezni az ölelésben :)
de ez csak a külső, a legnagyobb bajom belsőre az a mérhetetlen önbizalom hiány!!! volt több husis partnerem, beszélgető partnerem...eléggé letudja húzni a kedvem amikor hallom, hogy kb 0-ra értékelik magukat emiatt a lányok/nők
belsőre a szub típust szeretem, aki alárendelődik erotikán túl is, odaadó kedves, mindig a kedvemben akar járni és emiatt lehet imádni! viszont legyen erős és önálló is, ne cselekvő képtelen!
ha érdekel privátban írj és linkelhetek képet/videót netről amikre szoktam csinálni, vagy akár olyat amilyen husis partnerrel voltam
27F
Legyen arányosan telt, értem ez alatt hogy ne csak egy nagy gyomra legyen hanem legyen plusz hason, mellen, popsin is
Angelina Castro kaliber (nem a régi korszaka ahol inkább vékony volt)
Igazából arcra fontos, hogy szimpatikus legyen! Az a legfontosabb. A másik ami ugyan ilyen fontos az a személyisége.
32F
Legyen minél nagyobb és mindenütt kerekebb, de azért ne folyjon szét. 100-150kg is elfér akár. :D
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!