Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kortól függetlenül mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kortól függetlenül mi a legbizarrabb sexuális vágyatok? Ha nem mered ide írni jöhet privátban is és előre megköszönöm a bizalmat

Figyelt kérdés
Nem 10-n éves kis pöxverő vagyok :)

2020. okt. 6. 14:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Nekem van egy olyan vágyam,hogy egy esetlen szűz srácnak elvegyem a szüzességét és "megrontsam".

Ez nem valószínű,hogy valaha is meg fog történni.De valamiért ez így bennem van már elég rég.:D

NEM KÉREK PRIVÁTOKAT!!!

2020. okt. 6. 14:56
 12/27 anonim ***** válasza:
25%
családi dolgok
2020. okt. 6. 15:13
 13/27 A kérdező kommentje:
#12 nemed?
2020. okt. 6. 15:15
 14/27 anonim ***** válasza:

BDSM, pisis dolgok, terhes szex, 3-as (anya-lánya, ikrek csajok, 2 terhes nővel), anál tágítás, akár öklözés

27F

2020. okt. 6. 15:23
 15/27 anonim ***** válasza:
#11 de ha nem lennél privát ellenes akkor meg is élhetnéd. mi vonz amúgy, maga a szüzesség vagy, hogy fiatalabbal legyél. mert itt sok szűz álmodozik egy ilyen csajról mint te.
2020. okt. 6. 15:28
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem vagyok privát ellenes de jelenleg nem keresek erre senkit.

Tudom,hogyha nem írtam volna oda akkor érkezett volna rengeteg jelentkező.

Illetve itt gyakorin találok valakit,honnan tudom,hogy tényleg szűz?:D

Maga szüzesség ami izgat ebben.

De hangsúlyozom,hogy nem keresek senkit.Csak leírtam mi a bizarr vágyam.:)

2020. okt. 6. 15:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Szex víz alatt, pisiszex.
2020. okt. 6. 15:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis szub csajt használni egy egész hétvégén át, annyiszor élveztetni, hogy ne legyen ereje lábra állni. :D
2020. okt. 6. 16:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Hármas szex még egy lány bevonásával, pisiszex, megnézni ahogy a páromat többen megdugják, egy lány felcsatolhatóssal kényeztessen, megujjazza, kinyalja a fenekemet, terhes nőt dugni, kikötözés (engem), ezen kívül felizgat ha egy szép lány hónalja, vagy puncija szőrös, az is ha kicsit és az is ha nagyon. Elég beteg vagyok :D 26F
2020. okt. 6. 20:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

akkor huszonéves pöcsverő vagy? :D

Egy dögös, krvás szerkós csajt felváltva élveznénk tele a haverral.

Hasonló adottságú csajszi, aki hajlandó arra hogy Úgy érkezzen meg rendszeresen, hogy nem túl régen valaki/valakik használták. :)

2020. okt. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!