Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek kinézetre a péniszről ? Tetszik nektek, mint szerv ?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az a lényeg, hogy kihez tartozik, de most ettől elvonatkoztatva, tetszetős nektek, vagy semleges, vagy nem tetszik ? Mi az ami tetszik, és mi az ami nem tetszik rajta ?2020. okt. 6. 11:21
11/16 anonim válasza:
Ha látom az összképet is és az tetszik, akkor az intim rész is tetszik, igen.
12/16 anonim válasza:
Haa esztétikus igen. Főleg ha valakinek arányosan, méretesek, szimmetrikusak a golyói. Ez van.
13/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, főleg a makk és a herék.
14/16 anonim válasza:
Ha szép formás a pénisz, az tetszik. Miért, véleményt akarsz hallani a tiédről?
15/16 anonim válasza:
Nem. Sokkal jobban lázba tud hozni egy férfi kézfeje, arcéle, feneke...
Ettől függetlenül van gusztusosabban kinéző és kevésbé formás pénisz, ez biztos. De igazából nem nézegetni szeretem. Ráadásul ha túl hamar nyomják a képembe, akár egy fotón, olyan kiábrándítóan tud rám hatni, hogy ha éreztem is valamit az illető iránt, az átcsap undorba. Nem vagyok aszex, annyira imádom a farkat érezni, hogy képes voltam sima szexkapcsolatban is leszedni a pasiról a gumit.
16/16 anonim válasza:
Azzal társítva, hogy ha jól tudják használni milyen örömöket tud okozni úgy lehet szép :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!