Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexpózokat ajánlotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexpózokat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Barátnőm erősen telt alkatú, míg én a vékony srácok tagjait erősítem.

Sajna, vagy nem sajna, a péniszem nem egyenes, hanem felfelé görbe. Ezáltal egy csomó póz kiesik. Számomra sokszor kellemetlen ha "vadulni" próbálunk, illetve ha a görbeséggel ellentétes írányba dől a párom.

Lovaglópózban még működik a dolog, de néha, nagyobb tempónál képes kényelmetlenné válni, plusz a kedvesem nem mozoghat úgy ahogy akar. (tehát pl. nem tarthatja magát két karral a háta mögött, mert az nekem fájdalmas) Kutyapózban beszenvedni egy rémálom, és bár én írányítok ilyenkor, mégis kényelmetlen a dolog. A fordított lovaglóban beszenvedni még a kutyapóznál is rosszabb, és még fájdalmas is. Ezen tapasztalatok után inkább maradtunk azoknál amik beváltak, de szeretném ha olyan pózaink is lennének, ahol ő tudja a tempót diktálni.

Leginkább azok a pózok működnek rendesen, ahol képesek vagyunk rásimulni egymás testére, (Misszionárius, kiskifli-nagykifli, lovagló Stb.) de ez így érthetően messze nem optimális.

Megj: tudom h egy csomó ilyen cikk és kép van a neten, de magyarban szinte csak ostobaságokat kapok, míg az angol találatok bár hasznosabbak, ugyanúgy dobálóznak mindenféle pózzal. Engem sepicel inkább érdekelne más - hasonló helyzetben lévő - embertársam tapasztalata, és tanácsa. (Redditet és egyéb angol fórumot linkelni ér!)

2020. okt. 6. 01:00
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Kutyapóz
2020. okt. 6. 04:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit ajánlunk: amit kipróbáltok és élvezetes nektek. Mi ezt innen a távolból nem tudjuk megmondani. A jó szex nem azon múlik, hogy milyen nyakatekert pózokat csinál az ember, hanem hogy megtalálja az összhangot (pózok terén is) a másikkal.
2020. okt. 6. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ülj a földre, hátadat az ágynak támasztva, a lány meg csüccsenjen beléd. Az egyik legjobb póz..
2020. okt. 6. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Misszionárius ebben az esetben jól hangzik, ugyanis a G-pontra pont ráhajol a makkod.
2020. okt. 8. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!