Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan hogy csak oráloztatok egy pasinak és nem történt más?
Figyelt kérdés
Ha igen miért nem? Izgató volt?2020. okt. 5. 18:51
1/9 anonim válasza:
Nem.
Mert rühellem az orált. Oda is, vissza is.
2/9 anonim válasza:
Párommal az elején így kezdtük.
Pl 2 hétre rá más is volt már
4/9 anonim válasza:
Amikor szűz voltam, és még várni akartam az elsővel. (A "nem történt más"ba nem tudom, hogy beletartozik-e, hogy ő viszonozta)
5/9 anonim válasza:
Volt, igen, például buli után, vagy buliban. Igaz, nem mostanában, hanem amikor még 20 körül voltam.
6/9 anonim válasza:
Persze, volt párszor ilyen. Nem feltétlen várok viszonzást.
7/9 anonim válasza:
Volt igen. Most egy kollégámat szopnám le nagyon. Viszonoznia se kellene
8/9 anonim válasza:
Volt, többször is. A szexbe nem akartam belemenni, a nyalást meg mindketten utáltuk.
9/9 anonim válasza:
Igen nagyon sokszor csináljuk, legyen az házi buli is haveroknál felmegyünk szobára leszop, és visszamegyünk.
A barátnőm imádja és én is.
Bár a haveri körbe vannak akik szexelni is elmennek szobára mi azért nem akartunk idegenbe eddig.
Mikor nem volt még barátnőm szexeltem is több sráccal egyszerre házibuliba szobán. Nyilván volt egy csaj is, orál viszont ment mindenkinek oda vissza, a csaj elvárta hogy fiu fiunak is csinálja.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!