Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a külső mint az enyém mennyire vonzó nektek szexuálisan?
Részben azért érdekelne mert akár egyedül vagy a férjemmel kipróbálnám magamat szexkamerás oldalon és szeretném tudni hogy a pasik többségének a külsőm mennyire vonzó ilyen helyeken mint pl a chaturbate.com?
Vékony alkat,igényes külső,enyhén szolis bőr,nagy kék szemek,nagy mosolyú,fehér fogak,félhosszú barna haj,egyedi tetkó a jobb vállamtól a lapockámig:)
Ez függ mind a kettőtök kinézetétől, hogy mennyire élvezitek a dolgot és ez mennyire látszik, mennyire vonjátok be a nézőket stb.
Ehhez elsősorban látni kellene legalább mind a kettőtökről képet.
Ez így tényleg nem mond semmit, én ilyenkor azt szoktam írni hogy tényleg linkelj valami képet, de nem kell magadról csak legyen hasonló mint te vagy! Akkor már könnyebb tudunk normális vagy nem normális válaszokat adni!
Egyébként sok sikert hozzá!!
F
Ebből a leírásból ez akár mén én is lehetek, pedig pasi vagyok.
Ez még lehet feszes formás is, és lehet olyan is aki mindenhol lóg, és karfiolos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!