Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel a tömegkultúra által közvetített egyenlet valahogy így néz ki:
nagy pénisz = férfiasság = alfahím státusz = sok nő = boldogság
Tehát
nagy pénisz = boldogság
Mert az emberek többsége, nem tűri ha valakinek megfelelő önbizalma van.
A pénisz (méret) adott, nem lehet megváltani. Örök sebet hagy ha becsmérlik.
A ghetziknek meg piszkosul jól esik,ha végképp le tudják törölni egy optimista fiú arcáról a mosolyt.
5
Pedig a világ általában így működik. Más téren is.
#1 vagyok.
Nem mondtam, hogy egyetértek ezzel.
Ami azt illeti a valóságban ez teljesen nyilvánvalóan nem így van, de ezt sugallják mindenfelől és ezt ültetik el a fejekben.
Bizonyos mértékű intelligencia kell ahhoz, hogy a tömegkultúrának ne legyen valakin ilyen befolyásolóereje, de ezzel sokan nem rendelkeznek, így a mítosz tovább él, de akkor is mítosz marad.
Hát pedig az evolúció így működik.
A sikerért nem dolgozni kell, hanem jó génekkel születni.
Biológia órán is inkább gyakoriztál odafigyelés helyett?
Miért van a nőknek jellemzően mellméretkomplexusa?
Pedig a mellek mérete - ellentétben a pénisz méretével! - semmilyen valós gyakorlati funkciót nem kap a szex során, így hátránya sem lehet.
Ráadásul, amíg a mellméret terén mindenki megtalálja a maga rajongótáborát a nők részéről, a szinte nem is létező A-kosár ugyanúgy, mint a hatalmas G-s, és az összes köztes méret is, olyat egy nőtől sem hallottam még, hogy minden vágya egy mikrópénisz lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!