Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő és rettentő zavaró ez a mű vigyor.
Mindíg ugyan úgy akar mosolyogni, de egy idétlen vigyor lesz belőle.
De persze a tizenpár éves kislibák ezt eszik.
A "celeb" státusz semmiképp sem pozitív szerintem manapság.
Szerintem azoknál az embereknél ma nem létezik undorítóbb, mint akiket "celebnek" neveznek. Ne értsen félre senki, például egy magyar zenész, aki mellesleg híres, az nem tartozik bele a "celeb" kategóriába nyilván.
De ők biztosan beletartoznak a "celeb" kategóriába: [link]
Nálam emberi értelemben ennél már csak azok vannak lejjebb, akik valamilyen súlyos bűncselekményt követtek el.
Pl tegyuk fel hogy atlagos izlesu csaj vagy, es bejon neked a brad pitt, na szoval kepzeld el azt, hogy egy barban van egy brad pitt hasonmas, mar most elerheto, de 20 perc mulva odajon az igazi is (ugyanugy neznek ki), valoszinuleg kifogsz varni 20 percet az igazira, mert celeb statusszal rendelkezik, es dob 2 pontot is akar, hogy hiresseggel kursz/jarsz
Brad pitt helyere kepzeld el a sajat oneitised, ha o nem jon be
Ne legyel alszent a valasszal, nyilvanvaloan a hiresebb jobb
#8 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!