Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek tetszik ez a pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik ez a pasi?

Figyelt kérdés

Hajmásy Péter:

[link]

2020. okt. 3. 09:29
A kérdező szavazást indított:
Igen, az ágyamba vinném
Nem, az ágyamtól távol tartanám
19 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Kívancsi vagyok a szavazatokra, mert számomra ő rettentően irritáló és idegesítő!
2020. okt. 3. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
5.5/10, szakal jatekkal, magassaggal, kockahassal tudja kelteni a 6.5/10-os szintet a valosagban, igy celeb statusszal 8/10
2020. okt. 3. 09:51
 3/10 A kérdező kommentje:
A celeb státusz inkább mínusz 10 pont, legalábbis a normális embereknél szerintem.
2020. okt. 3. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Miert? Celeb statusz hozza magaval a penzt, az ingyen hirnevet, ad nemi plusz aurat, ezt kar tagadni
2020. okt. 3. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Idegesítő és rettentő zavaró ez a mű vigyor.

Mindíg ugyan úgy akar mosolyogni, de egy idétlen vigyor lesz belőle.

De persze a tizenpár éves kislibák ezt eszik.

2020. okt. 3. 10:33
 6/10 A kérdező kommentje:

A "celeb" státusz semmiképp sem pozitív szerintem manapság.

Szerintem azoknál az embereknél ma nem létezik undorítóbb, mint akiket "celebnek" neveznek. Ne értsen félre senki, például egy magyar zenész, aki mellesleg híres, az nem tartozik bele a "celeb" kategóriába nyilván.

De ők biztosan beletartoznak a "celeb" kategóriába: [link]

Nálam emberi értelemben ennél már csak azok vannak lejjebb, akik valamilyen súlyos bűncselekményt követtek el.

2020. okt. 3. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Celebet mint celebrity ertettem, nem mint magyar trash celeb ..
2020. okt. 3. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Pl tegyuk fel hogy atlagos izlesu csaj vagy, es bejon neked a brad pitt, na szoval kepzeld el azt, hogy egy barban van egy brad pitt hasonmas, mar most elerheto, de 20 perc mulva odajon az igazi is (ugyanugy neznek ki), valoszinuleg kifogsz varni 20 percet az igazira, mert celeb statusszal rendelkezik, es dob 2 pontot is akar, hogy hiresseggel kursz/jarsz

Brad pitt helyere kepzeld el a sajat oneitised, ha o nem jon be

Ne legyel alszent a valasszal, nyilvanvaloan a hiresebb jobb

#8 vagyok

2020. okt. 3. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. okt. 3. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
1:17 arany, hat persze, full realis, en meg ugy gondolom, hogy a valosagban ez 12:6 lenne kb, de itt minden no csak pierce brosnan szinttel elegszik meg
2020. okt. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!