Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igazságos, hogy a jóképűek előtt szinte sorba állnak a nők, míg a többieknek keményen meg kell dolgozni a punciért?
Figyelt kérdés
Ráadául az utóbbiak nem csak kemény munka, hanem sok megaláztatás, szívatás, szemétkedés után juthatnak a "szárnyasoltár" közelébe...2020. okt. 2. 18:48
11/23 anonim válasza:
Én is erősen helyesnek mondott, magas és sportos alkatú vagyok. Vannak sikereim és ha nagyon akarok néhány hét alatt találok szexet, pár hónap alatt barátnőt, de egyáltalán nem állnak sorba előttem a nők, mert nem vagyok az a nagydumás, tökös, társaság közepe menőcsávó típus + gazdag sem. Önmagában a jóképűségnél több mindent le kell tenni az asztalra, ha azt akarod hogy sorban álljanak előtted a nők.
12/23 anonim válasza:
Nem igazságos.
De ilyen a világ, semmi sem igazságos.
A létező legkárosabb dolognak tartom, hogy tömik az emberek fejét már egészen kis koruktól kezdve ezzel az igazságosság dumával.
Aztán felnőnek, és be vannak depressziózva, hogy miért ilyen igazságtalan akkor a sors velük.
13/23 A kérdező kommentje:
Többeknek: velem sem az a gond, hogy ronda vagyok, hanem az, hogy arcfelépítés szempontjából nem tartozom, abba a felső 10-15%-ba, amit manapság a nők preferálnak. Az arcom arányos, bőrhibáim, ráncaim, torzulásaim nincsenek, még csak nem is kopaszodom. De számukra igazából csak ez a szűk szegmens létezik, a többi férfit egyszerűen levegőnek nézik, jobb esetben. Rosszabb esetben, ha próbálkozik, kiröhögik, kigúnyolják.
2020. okt. 2. 20:42
14/23 anonim válasza:
Még egy hibádra rávilágítok. Nekünk nőknek a gyomrunk felfordul a ,,meg kell dolgozni a punciért" típusú frázisoktól. De ezt most halál komolyan mondom...
15/23 anonim válasza:
Az utolsót meg tudom erősíteni, nem szeretem, ha aranyéremként tekintenek rám vagy jutalomfalatként.
16/23 anonim válasza:
Bullshitet beszelnek itt paran, ha 190 vagy, es az arcod 7/10 legalabb, akkor sorban fognak allni a nok (ha emelle meg van szeles vallad, illetve "nagyfaszlegandad" akkor a sor meg masfelszerezodik, de ez mar nagyon bonusz)
17/23 anonim válasza:
Vagy simán csak azok a jóképűek lehet nem mind annyira nagyon jóképűek, csak épp neten siránkozás helyett csajoznak.
19/23 anonim válasza:
#16: hülyeséget beszélsz. 7/10 az arcom, 190 cm vagyok, de nem kigyurt, csak normál testű. Futás és bringa nem fog olyan izmokat adni. Egyébként teleszart búvárruháknak is van nőjük és nem feltétlen rossz, illetve nem is azért, mert olyan jó szövegük lenne. Én tanult ember vagyok, szerteagazo erdeklodessel, jó dumam van, de baxhatom, ha nem vagyok olyan tarsasagban, nem kerulok olyan helyzetbe, ahol ezt kamatoztatni tudnam. Egy peldaval elve: mintha eszkimokent a dzsungelban elnel.
20/23 anonim válasza:
Tarsasagot, helyzetet meglehet teremteni, utobbi napokon belul, elobbit honapokon belul, ha NT vagy (mar pedig annak irod le magad elegge, szerteagazo erdeklodes, stb) akkor ezekkel nem lehet gondod.
Esetleg lehet hogy az a 7/10-es arc a valosagban csak 6/10 (nem tudom, csak felvetem az opciot, semmi bantas)
Kigyurtsag nem szamit a noknel, 95%-uknak ez eleg (vagy ezt preferalja):
A maradek 5%-bol kb 4% aputest kedvelo es 1% kedveli az edzotermi "testepito" izmokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!