Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent ha egy pasas ezzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy pasas ezzel a szöveggel állít meg az utcán?

Figyelt kérdés
Ezt mondta: " neharagudjon, hogy megállítottam önt, de nagyon felkeltette az èrdeklődèsem, hónapok óta figyelem, viszont kellett egy kicsit igyak ahhoz, hogy le merjem önt szólítani" erre rákèrdeztem, hogy mièrt, azt mondta, hogy annak a pasinak aki engem leszólít töke kell, hogy legyen ès neki sem lett volna pia nèlkül bátorsága.

2020. okt. 2. 18:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nincs vele gond:

- nagyon beléd zúgott;

- őszinte hozzád;

- és még jólnevelt is.

Viszont: valószínűleg nem az eseted, különben most nem beszélgetnénk itt.

>> Éppenséggel én is csinálhattam volna ilyet, mikor még ifjú voltam és bohó (és töketlen.) :-) <<

2020. okt. 2. 19:12
 12/22 A kérdező kommentje:
11. Ez en ven fasz volt..
2020. okt. 2. 19:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Lósz.rt figyelt hónapok óta, egyszerűen berúgott és minden nőt leszólított ugyanazzal a dumával. Ami egyébként elég "para", idióta aki ilyen szöveggel próbálkozik idegenként. Elég lett volna annyit mondnia "bocsánat, hogy leszólítom, de annyira tetszik a mosolya, megiszunk valamit?". Persze 1000-ből 999 nő ugyanúgy elzavarja, de egy biztos lett volna aki igent mond. A "figyellek/követlek" típusú szövegtől viszont minden nő sikítva menekül.
2020. okt. 2. 19:32
 14/22 anonim válasza:
100%
Ez így durván hangzik, de van egy ismerősöm (srác), aki mesélte, hogy hónapok óta tetszett neki egy csaj, akivel kutyasétáltatás közben szokott összefutni (ebben mondjuk más, mert ő nem kukkolta, hanem beszélgettek olyankor); és hogy bizony neki is meg kellett innia egy sört hozzá, hogy meg merje kérdezni a lányt, hogy elmenne-e vele bárhova máshova is kutyasétáltatáson kívül 😃 Pedig ő sem piás, sem elmebeteg, csak úgy volt vele, hogy nincs esélye. Na azóta ők házasok, két gyerekkel. Persze ez nem teljesen ugyanaz, mint ez a szitu, de nem feltétlenül rossz a szándék...
2020. okt. 2. 20:17
 15/22 anonim válasza:
66%

Nagyon undorodom már ettől az álszent aljas világtól. Valakinek megtetszik egy nő és merít elég bátorságot hogy hozzá merjen szólni, csak ugye volt olyan hülye hogy elmondja hogy már hónapok óta figyelte őt emiatt pedig minden pszicho- szociopatának el van könyelve. Bezzeg ha a nagyfarkú májer fog egy nőt magának akit 5 perce nem is ismert és azt egy éjszaka alatt meghúzza, az már valamiért nem olyan beteg, sőt ő a tuti csávó!

Lehet nyugodtan incelezni meg akármizni engem nem érdekel, de igenis ez a világ szerintem valahogy nagyon a feje tetején áll.

2020. okt. 2. 22:44
 16/22 A kérdező kommentje:

Utolsó. Alig állt a lábán a piától, bűzlött az italtól ès az izzadságtól, vagy 40+ èvvel idősebb volt nálam, egyedül voltam vele a kihalt utcán ès közölte velem, hogy hónapok óta követ ès megfigyel. Ja, ès mellesleg azt ő maga mondta, saját magáról, hogy szociopata, nem èn találtam ki rá.

Szerinted ez normális? Rendesen beparáztam tőle. Vagy szerinted mit kellett volna csinálnom kedves utolsó?? A nyakába ugrani, hogy hű milyen bátor ès fèrfias ès le mert szólítani?

2020. okt. 2. 23:00
 17/22 anonim válasza:
100%
Mondjuk ezeket már a kérdésben is leírhattad volna, bocs hogy nem láthattam hogy hogy nézett ki lelki szemeimmel...
2020. okt. 2. 23:04
 18/22 A kérdező kommentje:
Ès a legparább az egèszben, hogy úgy nèzett ki, mint egy tipikus elhanyagolt igènytelen alkoholista, de közben meg úgy viselkedett mint egy kimèrt úriember. Nagyon ütötte egymást a viselkedèse ès a külleme. Mint aki csak magára erőlteti ezt a nyájasságot. A báránybőrbe bújt farkas tipikus esete..
2020. okt. 2. 23:05
 19/22 A kérdező kommentje:
17. Jo mondjuk ez igaz na...
2020. okt. 2. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Ezeket a legjobb udvariasan lepattintani, ki tudja milyen emberek valójában.
2020. okt. 3. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!