Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ehhez mit szólna?
Figyelt kérdés
Vagy egy jó barátom, akivel kicsit barátság extrákkal szerű a kapcsolat, sokszor alszunk együtt és történik egy s más de sosem feküdtünk le, ennek az az oka hogy én sosem akartam. Az a probléma, hogy szűz vagyok, de valamiért nem bírom neki bevallani... Mit reagálna szerintetek? 19L 22F2020. okt. 2. 17:37
1/4 anonim válasza:
Én a helyében örülnék neked :)
A szüzesség nem teher vagy gond.
2/4 anonim válasza:
Ha már történt ez-az, akkor nem vagy közömbös. Szóval nem azt reagálná, hogy húúúú ha ezt tudom akkor hawaii pizzát rendelek estére, hanem... "semmi gond majd figyelni fogok". Ha meg akar búbolni akkor meg akar akkor is ha szűz vagy.
3/4 anonim válasza:
Én olyasvalakivel vesztettem el a szüzességem, akit szerettem.
Gyengéd volt velem, türelmes.
Nem akartam volna, hogy egy szexkapcsolatban történjen meg.
Muszáj tudnia róla, hisz nyilvánvalóan óvatosabbnak kell lennie veled, mint egy tapasztalt nővel.
4/4 anonim válasza:
Hát, ha együtt alszotok, akkor gondolom, nem ma kezdődött a történet. S ha ennyi idő alatt nem tudta elvenni az eszedet annyira, hogy semmi kérdés ne merüljön fel benned, akkor nem nagyon érdemes erőltetni ezt tovább. Nem illünk össze mindenkivel, de szerencsére annyi pasi van, mint égen a csillag. Keresd meg azt, akinek egy szavától megroggyan a térded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!