Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek bevált a péniszpumpa?
Figyelt kérdés
Tartósan nagyobb lett valamivel esetleg?2020. okt. 2. 16:24
1/3 anonim válasza:
Èn nèha használom,ezek az eszközök csak vèrbősèget okoznak amitöl tovább marad egy kicsit merev a pènisz,de semmilyen más hatása nincs,nem lessz nagyobb vagy vastagabb..
2/3 anonim válasza:
Igen.De amikor használtam előtte javarészt Jelq gyakorlatokat végeztem.Hozzáadott konkrét minimum 1cm a hosszához és vastagságban keménységre is+pumpa.Hetekig hónapokig begmaradt a hatása sőt 16őszén csináltam igazából és megmaradt.Teljesen átalakította a szerszámomat.Keményebb jobb lett szélesebb.+néha péniszgyűrű.Ne felejtsük el kell használni krémet.A péniszpumpa gumirészét levéve bevizezni és a pénisz tövét is,mert ez tömítést ad és nem szökik ki a levegő.Nem szabad túlpumpálni mert lila foltok lehetnek.Nyugtató sportkrém kell rá.Ez sokórás dugásnál is jó akinek ilyen nője van tudja.Megfájdul a szerszám és gyógyítja.
3/3 anonim válasza:
Semmivel sem lesz tartósan sem nagyobb, sem hosszabb, sem vastagabb. Átmeneti vérbőséget okoz és pont, stabilabban áll pár percig (amitől a teljes hossza "érvényesülni" tud), de attól még nem fog megnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!