Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok maszturbálni párkapcsolatban?
Igen, szoktam, mivel csak így volt eddig orgazmusom 🤷♀️
Nagyon változó gyakorisággal: néha naponta többször is, máskor havi 1x-2x.
Átlagosan heti 3-4 alkalommal.
Mindig roppant kiváncsi voltam, milyen lehet, amikor egy nő maszturbál. Elméletben persze tudtam, de látni is szerettem volna. Hosszú ideig nem volt szerencsém, valahogyan olyan nőkkel voltam együtt, akik nem csinálták soha. Azután jött egy, aki beismerte, hogy szokott, de előttem szégyellte, nem volt hajlandó megmutatni. Engem viszont kérlelt, hogy mutassam meg én. Aztán egy alkalommal megtettem neki, és ahogyan megfogtam a farkamat, a keze már rajta is volt a csiklóján, és biztosan láttam, hogy megelőzött, pedig a látványtól nekem se kellett fél percnél több.
Nem volt ilyen többször, én úgy voltam vele, ha már együtt vagyunk, akkor ne magát kényeztesse, hanem engem, én is megadom neki, amit szeret. Ha távol voltunk egymástól, akkor a laptopon sokszor volt virtuális szex, ő nézett engem, és a közben erotikusan mondta, mit tenne velem.
Az egyetlen nő maradt az életemben, aki végül nyíltan tudott beszélni róla velem. Azt hiszem, ma már megváltozott a világ, a maszti nem titok többé a mai tizen-huszonévesek között. Persze nem mindnél.
F/60+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!