Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim három négy napig hord egy alsógatyát és a zoknit is. Szerintetek ez normális? Nem szívesen fekszek így le vele ezáltal meg van sértődve. Ti lefeküdnétek ilyen pasival?
Ok, a vizet, és az áramot így meg is oldottad. Fűtés? Arra is szeretnénk ilyen fa..a tippeket kapni!
Előre is köszi! :)
Arra sajnos nemtudok tesókám semmit.
Én panelban élek a 4. emeleten.
Itt központi a fűtés, nagyon fasza a dolog.
Nagyon jó idő van úgy, hogy minden ablakom bukón van.
Most is alsónadrágban tévézgetek.
A fűtésre sajnos nem nagyon van opció.
Valahogy ki kell köhögni a dolgokat Márciusig.
Értem.
Én is laktam panelben 2012 és 2018 között, és pont a 4. emeleten én is! :)
A fűtés az távhő volt, de egyszerűen lecsavartuk " 0 " állásba, mert ugye körül voltunk véve más lakásokkal, és forróak voltak a csövek. Egyszerűen télen is az alapdíjat fizettük, mert annyira nem használtuk, és mégis jó hőmérséklet volt.
Viszont 2018-ban eladtuk a lakásunk, mert megszületett a 2. gyerkőc, és így már szűkössé vált.
Vettünk helyette egy 4 szobás kertesházat, és azóta is ebben élünk. Viszont ez gáz cirkó fűtéses...
53.
Értelek. Sajnos a helyzet az, hogy megvan az előnye a panelnak is, meg a kertes háznak is.
Az 54 es hozzászólót nem igazán értem, érdekes a hozzászólása.
52#
55# A panelnak számunkra az volt az előnye, hogy minden a se..ünk alatt volt. Spár, Univer, buszmegálló, Pingvin patika, 5 perc gyaloglásra volt,a munkahelyem is 10 perc biciklizésre volt.
Viszont 63 nm-es volt, 2 szobás, egy kis 4 nm-es erkéllyel, lift nem volt. Lehetett a 2 gyerekkel, tele szatyrokkal mászni a lépcsőket a 4. emeletre...
A kertesünknek meg az az előnye, hogy nagy udvar, virágoskert, haszonkert, garázs, 2 terasz, 4 szoba. Nem kell lépcsőzni, CBA, óvoda, orvosi rendelő, buszmegálló 10 perc gyaloglásra.
A munkahelyemre viszont innen már csak busszal, vagy kocsival tudok eljutni.
Igen, igazad van, az 54 a kérdésre válaszolt.
Na ezért mondtam, hogy mindenféle lakhatásnak van előnye hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!