Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egyre jobban izgatnak a 40-es férfiak?
Szerintem ennek a 40-es pasik kifejezetten örülnek 😂 s meg is dobálnak most egy csomó privivel. Azért a korodbeliek előtt se csukd be az ajtót.
Ja amúgy meg kinek mi köze ahhoz, hogy te milyen típusú pasikat szeretsz? Nem bűnözőket, nem gyilkosokat, nem terroristákat, hanem embereket akik idősebbek nálad, na bumm.
Mindenkinek más és más korosztály jön be!
Teljesen normális!
F
Szerintem sokan vagyunk így ezzel. :D
Valahogy a saját korosztályom sosem volt számomra férfias..
Hosszútávon nem biztos, hogy szeretnék egy 40+-ossal kapcsolatba kezdeni, de szexkapcsolatom volt egy tőlem 22 évvel idősebbel. :D
26 éves vagyok, nem bántam meg.
Volt benne egy olyan tapasztaltság, odafigyelés, gondoskodás, amit előtte nem nagyon tapasztaltam. (na meg elég sármosak is ebben a korban a férfiak.. :D )
(mondjuk összesen 3 emberrel voltam eddig, szóval lehet, hogy ez nem mérvadó :D )
Nekem életem egyik legjobb élménye egy 45 éves férfival volt. Igaz, nem az a tipikus apuka-test, 4 söröcske este... ezért nem is érdekelt a kora. :)
24N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!