Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyeim. Önöknek mi a véleménye arról hogy sok pasit felizgat a női használt bugyi szagolgatja, masztizik vele? Perverznek tartják? Kort is létszíves.
Kinek mi a fétise. Nekik ez, másnak pedig más. :)
Tőlem is szoktak venni. Nem mondom vannak néha fura kérések, de ha megfizeti ..
28/L
Mármint hogy az enyémet szagolgatná arról? Ha a párom akkor az ő dolga.
Ha nem a párom akkor nem az zavar hogy szagolgatja, hanem hogy hogy jutott hozzá.
Egyszer kaptam két használt de tiszta fehérneműt. Ismertem a tulajdonosát, ő adta nekem. Én felpróbáltam és egy napra használtam is. A hölggyel sajnos nem lehetett nemi kapcsolatom de amint hordtam olyan volt mint ha a nunijához ért volna a péniszem, teljesen beindultam tőle. Utána masztizáshoz használtam.
Véleményem az, hogy ez egy fétis és bár nem vagyok hölgy semmi kivetnivaló nincs benne.
Aki szerint undorito,az gondoljon bele: az ember természetes illata.
Nem vegyi anyagok keveréke,amiktől meghülyül a nép.
Az evolucio ezt programozta belénk az ember illata izgat nem 120féle sulyos szemirritáciot okozó fokozottan tűz és robbanás veszéles anyagot.
Amugy japánban automatábol is lehet venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!