Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány és egy 22 éves srác között kialakulhat kapcsolat?
komolyabb, vagy szexkapcsolat?
láttam már példát erre, de a lány nagyon éretlen volt a sráchoz képest, tipikus buta tinilány, vége is lett
Még kislány... De a pasi se 100-as.
4-5év múlva már nem lenne gond.
6-os vagyok: Erre gondoltam. A srác már viszonylag szabad és a maga ura,a lány meg töri témazáróra készül. Amíg csak összejárnak,néha dugnak,addig elmegy, de az eltérő életritmus/életciklus okozhat gondot. Mondjuk a srác már elköltözne, többet lenne együtt a lánnyal, de neki még az a legfontosabb cél hogy tanuljon az érettségire.
Nálunk 4 év volt csak (én 22f ő 18l mikor összejöttünk), és voltak olyan pillanatok mikor ezt a 4 évet is már-már soknak éreztem.
Nekem ez azért érdekes, mert ilyen esetben mindenki foglalkozik az érettséggel meg minden. De egy 1 éves korkülönbség esetén is nézik, hogy melyik fél mennyire érett?
Szerintem nem a koron fog múlni. Meg aztán a legtöbb tizen és huszon éves nem az utolsó kapcsolatába kezd bele abban az évben amiben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!