Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szexelnétek egy olyan csajjal aki fiúnak öltözött?
Figyelt kérdés
Heteroszexuális srácok ti szeretkeznétek egy olyan csajjal aki férfinak öltözött?
Pl Opitz Barbi is milyen szép nő mégis a sztárban sztárban olyan csúnya férfit varázsoltak belőle.
Egyfajta fétisként is fel lehetne fogni azt ha egy nő beöltözik férfinak.
Ti szeretkeznétek egy olyan csajjal akit férfinak maszkíroztak?
Tudnátok hogy nővel szexeltek de ugyanakkor műszakáll férfi ruha lenne a nőn úgy lefeküdnétek egy csajjal?
2020. szept. 28. 20:59
11/15 anonim válasza:
1. Nem mindegy, hogy férfinek öltözött, férfias ruhadarabok vannak rajta (nadrág, ing, nyakkendő stb.), vagy férfinek maszkírozták teljesen (műszakáll, ilyesmi). Az előbbi elmegy, alkalomadtán érdekes is lehet, az utóbbi nem igazán.
2. A szexhez a ruha úgyis lekerül, úgyhogy maximum az előjátéknál lehet jelentősége. ;)
12/15 anonim válasza:
Nekem semmi bakom nincsen azzal ha fiúsan öltözik egy csaj attólmég lehet vonzó.
13/15 anonim válasza:
Azzal nekem sincs problémám ha fiúnak öltözöl, mivel izgatnak a női ruhák magamon, átérzem a dolgot :D De nekem magamon sem fér bele a sminkelés, körömfestés és társai, kizárólag a női ruhákat viselném el magamon. És ez igaz fordított helyzetben is, ha a lányt izgatná hogy férfi ruhákban legyen avgy ilyesmi akkor én elfogadnám és nem lenne vele bajom, de ahogy fenebb is írták, a szakáll engem is zavarna. De igyekszek mindenre nyitott lenni amit esetleg a párom kedvelne.
14/15 anonim válasza:
Igen , ha ettől jobban beindul akkor simán! Attól csak nedvesebben élvezném a punciját
15/15 anonim válasza:
Szerintem veled bajok vannak, keress egy transz neműt. Nálunk annyira volt "fiús" a szex, hogy felvette a kapucnis pulcsimat mert hideg volt és úgy csináltuk. De ha már átmaszkírozza magát hozzá nem nyúlnék.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!