Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mellorgazmusról véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellorgazmusról véleményetek?

Figyelt kérdés
12 éve élek nemi életet, de mostanra jutottam el csak oda, hogy ezt a csodát megtapasztaljam ráadásul egy szexpartnerrel. Egész testem végigsimította, majd a melleimet simogatta, ezután elkezdte finoman harapdálni majd csókolgatni, hol lassabban, hol mohón. Puncimhoz nem ért hozzá, csak a cicijeimmel volt elfoglalva. Kb. 3 perc után az egész testem lüktetni kezdett, húztam még erősebben magamhoz és önkétlenül is hatalmasakat nyögtem, levegőt is alig kaptam, annyira intenzív volt az érzés, az egész testem beleremegett ès kb.10 percig is kitartott ez a nagyon kellemes állapot. Sem ő, sem én nem értem a puncimhoz közben.

2020. szept. 26. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Olvastam, hogy néhány nő képes rá. Én még nem próbáltam.
2020. szept. 26. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Csodálatos érzés mindkét félnek, megéri kiróbálni.
2020. szept. 26. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Létezik ilyen, párom is nagyon szereti és élvezi.
2020. szept. 26. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés lehetsz, még sose éltem át ilyet, szóval örülj neki:)
2020. szept. 26. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
én nagyon szeretem :3
2020. okt. 1. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár ilyen lánnyal,nővel lehetnék,aki ugyanígy èlvezi,szereti,ha a cicije,bimbója izgatva,kényeztetve van,akár még a mellorgazmusra is kèpes...

Főleg ha teltebb,èrettebb az adott nő nagyobb cicikkel,ami az sem baj,ha lógósabb,csak kizárólag termèszetesek legyenek!!!

40-es szingli,hetero pasi vagyok!

2024. jan. 14. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!