Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha nem egyezne az izlésetek szex terén a párotokkal?
Figyelt kérdés
Nem rossz vele, és próbál a kedvemre tenni. Viszont őt a lazább visszafogottabb szex izgatja engem épp a másik véglet. Átbeszéltük már sokszor és ha próbálkozik akkor erőltetettnek tűnik a dolog. Házasok vagyunk és 7 éve leszünk együtt 1 hónap múlva. Tudom a félrelépés nem megoldás, de lehet az is benne van a dologban hogy túl régóta vagyunk együtt.2020. szept. 25. 21:41
2/8 anonim válasza:
7 évig voltatok így együtt? Az igen... Nem sok értelmét látom, ha nem illetek össze szexuálisan.
3/8 anonim válasza:
Két választási lehetőséged van!
1. Elfogadod így
2. Szakítás
Ennyi.. 😁
Melyiket választod?
4/8 A kérdező kommentje:
Házasok 3 éve leszünk, 7 éve vagyunk egy pár.
Igen, szeretjük egymást és alkalmazkodunk egymáshoz, viszont és vágynék már másra is..
2020. szept. 25. 22:01
5/8 A kérdező kommentje:
Egyiket sem 😅
Nincs köztes út? 😁
2020. szept. 25. 22:02
6/8 anonim válasza:
De van. Mégpedig:
Megcsalás
Ez jó neked? 🤣
Beszéld meg a nőddel ember, ne ide irogass mert attól nem lesz megoldva.. Bammeg🤣✌🏻
7/8 anonim válasza:
Kozosen is szelesithetitek a hatarokat: bevehettek 3.at vagy masik part, elmehettek swingerbe es akkor lehet egy kicsit vadulni. Mondjuk a romantikusabbik fel nem biztos, hogy adna, de igy legalabb nincs sunnyogas, meg ha csak beszelgettek rola, mar az is hoz nemi izgalmat a nemi eletetekbe.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 6. nő vagyok..
7. Az semmiképp sem opció mert szörnyen féltékeny, ilyent elviselni sem tudna..
2020. szept. 26. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!