Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szexshopban? Mit/miket vettetek?
játékszereket, meg egyszer combfixet meg még valamit exemnek, de nem emlékszem már mit
F
Igen. Művaginát, síkosítót, anál plugot, prosztatamasszírozót, dildót. Ugyanezeket már rendeltem neten is, utánanézve a leírt méreteknek és a véleményeknek, és még egyikben sem csalódtam a bolti megtekintéshez képest.
Amiben csalódtam, az olyan jellemző volt, ami a boltban amúgy sem derül ki. Már ti., hogy a prosztatamasszírozó nem elég erős vagy hogy a Dick Rambone-ból az utolsó 16 centit nem tudom betolni, pedig a neten láttam amatőröket, akiknek bement tövig.
40FHET
Igen!
Anál plug 4db(1fém, 2 átlátszó üveg és egy szilikon), vibrátor 2db, prosztata vibrátor 1db, unisex g és p pont vibrátor 1db, csavaros átlátszó üveg dildó 1db, análballon pumpás-vibrátoros 1db, gésa golyó dupla 1db, szilikon péniszgyűrű vastag 1db + egy 3darabos készlet, péniszlasszó 1db, punci és análmosó zuhanyra 1db, strapon 5 feltéttel 1 készlet, strapless 2 és 3 végű 1-1db, péniszmásoló szett 1db, férfi tangág sima és necc, necc boxerek, valamint pénisz zsák sok, nöi szexruhák sok sok fajta forma, síkosítót és masszás gélt sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!