Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új csaj vonzóbb a réginél?
Úgy értem lehet hogy felülmúlja a régi "vezér" csajt?
Menyire gyakori ilyenkor a rivalizálás osztálytársak között. 18éves korosztályban. Mennyire tud elmérgesedni a helyzet köztük?
Kiközösítik, megpróbálják nevetségessé tenni a fiúk vagy a tanárok előtt... Ilyesmik.
Amúgy az új csaj kB egy hetig ha érdekes nekem, de csak akkor ha megüti az ingerküszöbömet.
Egyébként mindig van egy lista a fejemben kinézet Alapján ( ha nem ismerem mindig a legjobbat feltételezem).
Akit ismerek és nem tetszik a viselkedése, azt könnyen beelőzheti az új csaj. Aztán amikor a csajt is jobban megismerem akkor újra változik a sorrend.
12
Ezek a harcok mennyire befolyásolják a sorrendedet?
És milyen sűrűn változzatsz a sorrenden?
1 vagyok, bár nekünk volt új fiú is meg én is voltam az, nálunk elég volt leütni pár gyereket az osztályba aki bekóstolt minket azt utána kaptuk a tiszteletet.
Hasonló a szituáció a csajoknál is, csak ott a főkolompos csajt kell valamivel kiütni a nyeregből.
Viszont nem tudom mit szeretnél most? Te vagy az új csaj, vagy új csaj jött hozzátok? Te F vagy vagy L? Bejön az új csaj vagy új csajként akarsz palizni vagy mi van most?
14
Na jó de mi az amivel a csajok ki tudják ütni egymást.
Ez most csak tök általános, ha a konkrét dolog érdekel arra is szívessen válaszolok de akkor írd meg légyszi priviben mire vagy kíváncsi?
16
Ezt mégis miből szűrted le? Ki mondta neked hogy én értem bárki is verekedne? Légyszi a kérdésre válaszolj ha tudsz, ha nem tudsz akkor meg menj tovább, köszi.
Vezércsaj..
Vagyis akit megdugott mindenki?
....
A változatosság gyönyörködtet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!