Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tegyük fel hogy a férfi osztálytársaitokat orvosi vizsgálat során egyel több paramétert is feljegyeztek. Ezek minden tanuló neve súlya magassága mellett feltüntetésre kerülnének egy könyvben.és akkor jön a kisördög hogy belenézzek e?
Ne az ilyen apró részletekben vessz el hanem próbáld meglátni a lényegét :) egyépként mint tanuló is elég tág fogalom ez lehet a 15éves pisti is akár vagy éppen ákos aki 34 éves és éppen az éretségit próbálja megszerezni hogy továbbléphessen a munkahelyén
Az alkalom rá és a kíváncsiság az ami érdekes így meglehet látni hogy az emberek egy ilyenre hányféleképpen reagálhatnak :)
Corvina könyvkiadótól vagyok.
Érdekelné ez a könyv.
Kiadnánk!
Felnőttképzésen nincsen semmilyen farokméregetés meg egyáltalán olyan jellegű iskolaorvosi vizsgálat, mint amiről te beszélsz. Szóval a “férfi” szó elég nevetséges ilyen tizenéves kisfiúkra, akiket ez érint 😂😂
Amúgy mivel soha nem tetszett egyik osztálytársam sem, nem is érdekelt, kinek mekkora. De ha valaki bejön, annak sem a farokmérete érdekel elsősorban, mert az első szexnél úgyis megtudom.
Én arra volnék kíváncsi, önmagában kinek mit árul el egy fqszról két számadat (hossz, vastagság).
Nekem pl. qrva nagy (XL) a makkom, ami elég meghatározó a farkammal kapcsolatban, de ha csak azt látná a kíváncsi, h M-es hossz meg M-es/L-es átmérő, hát nem tudná meg a lényeget, ami alapvetően befolyásolja a megítélését meg az élvezhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!