Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan magas pasi aki kifejezetten szereti az alacsony lányokat?
185 vagyok, a legtöbb bartnőm nem volt 160 sem.
Szerintem elég sokan szeretik legalábbis a magas csaj barátok mind arra panaszkodnak, hogy alacsonyabb férfivel nem akarnak összejönni, de egy csomó 180+ férfi is a pici nőket kedveli, így náluk is kiesnek.
igen
196 cm magas vagyok ;) írj bátran!
Neked sem volt még alacsony és sportos barátnőd 14.
Az 155 magas barátnőmmel sétáltunk, futottunk (félmaratoni távon már jobbat tudott, mint én), túráztunk 40km feletti távokat, másztunk sziklát...
Táncolni ritkán táncoltunk, de azt is megoldotuk, talán egyetlen pont volt, ahol gondot okozott, az sem a magassága, hanem inkább a 45 kilós testúlya miatt, mert egy több napos utazásnál azért sátrat cipelni nem nagyon bírt (nyilván bármilyen sportos is valaki, nagyon nem mindegy, hogy mekkora saját testúly mellett kell cipelnie +5-8 kilót).
15ös
Te miről beszélsz? Én mondtam hogy nem lehet egy alacsony lánnyal túrázni? Egyszerűen csak rettentő alacsony, ha sétálásnál 2 fejjel lejjebb van ő mint én, nem tudok odasúgni, nem tudom megcsókolni, táncolásnál meg ne mondd már, hogy nem hátrány a nagyon nagy magasságkülönbség. 192 centimmel legalább 175 cm magas csaj kell akivel normálisan, szabályosan tudok táncolni, oda tudok bújni hozzá, súgni neki valamit, stb.
194 cm vagyok
es igen imádom igaz most csak szex jöhet szóba vellük
164 cm volt leg kisebb párom.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!