Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, előjáték közben a nemi szerven kívül milyen erogén zónáitok vannak? Mit szerettek még ha a nő csinál?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 17:20
1/12 anonim válasza:
én imadom ,ha a popolukam nyalják
2/12 anonim válasza:
Szeretem, ha letépik a körmeimet.
Sajnos csak húszszor tudtam ezt átélni.
3/12 anonim válasza:
nekem leginkább csak a farkam, de én azt sem szeretem ha szopás előtt a nő elkezdi puszilgatni a hasam meg a farkam meg a golyóim, én azt szeretem ha az az első hogy bekapja.
4/12 Noren1989 válasza:
Az agyam pl. Ott lehet a legkönnyebben felizgatni.
6/12 Lazy Lover válasza:
csukja nyak fül csók nyalogatás
7/12 Mádár0218 válasza:
Mindenkinek más, valakinek van több valakinek nincs.
A segges cucc is bejön valakinek ez is egy válasz, nekem Y I K E S, de kinek mi.
Én szeretem ha szét karmolják a hátam.
8/12 anonim válasza:
Ha már így megkérdezted,lepisiljük egymás nemiszervét.Ez az utójáték is.Előtte soha meg nem fordult a fejünkben,de nagyon bejött.
9/12 anonim válasza:
Maga a csókolózás, nyak, has, combok az ágyék környékén.
10/12 anonim válasza:
2es ne aggódj idővel visszanő és kezdhetitek előről :)
Én pld szeretem ha megfőz mire hazaérek a munkából 😋 viccet félretéve nekem pld a mellkasom simítása is betud indítani a többi az sajnos vagy nem eléggé érzékeny vagy túlságosan is és izgató érzés helyett inkább csikis dehát kinek mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!