Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fura szexualis fétis ez csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura szexualis fétis ez csak Engme vonz ? Kövérség,háj, pocak

Figyelt kérdés

Szexuálisan vonzanak a nagy pocakú kövér és extrémen elhízott férfiak. Ha valaki nagyon elvan hízva jó nagy zsíros pocakja van az már nyerő

Kep illusztráció

[link]

Ugye nemcsak nekem jön be ?

2020. szept. 23. 11:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak neked!

Örülök hogy nem vagyok vele egyedül. Amikor én mondom valakinek milyen pasik tetszenek, ha csak a külsőt nézzük, fintorognak. Ezt megalázónak éreztem régebben. Mára már lesz*rom.

Az a súly, amivel még be tudja kötni a cipőjét és fel tud sétállni a negyedikre (még ha megszenvedve is) addig pont jó.

De az a baj, hogy az ilyen pasik többségének nincs önbizalmuk. Önbizalom híján meg elkezdenek igénytelenek lenni.

A 156kg-os kollégámat imádják a csajok. (Én is.) Kedves, jó fej, van önbizalma. Nem igénytelen. Van egy cuki 50kg-os barátnője. Kár, hogy nem ilyen felfogású a többi macis pasi.

2020. okt. 8. 15:42
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én bújjak el a 120 kilómmal? 😪😪
2020. okt. 8. 16:52
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elbújni. Légy mosolygós és önbizalommal teli.
2020. okt. 8. 17:07
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
22# vagyok. Általában mosolyogos vagyok. Sajnos nehéz olyan partnert találni akinek be jövök így is.
2020. okt. 8. 17:09
 25/29 anonim válasza:
100%

Én 151 kg vagyok, arányosan elhízva, anno vizilabdáztam 15 évig, a sport elmaradt én meg elhíztam mint az atom. 191 cm magas vagyok. Nem vagyok ronda, sem "görény" de mégsem jövök be egy nőnek sem, pedig az IQ -m sem a földön hever... Ez van:(

47/F

2020. okt. 8. 17:37
 26/29 anonim ***** válasza:

hát kérdező ha 24 éves körüli pasi jó lesz kb 160cm és kb 80 kg akkor írj

vagy ha te nem más

de erősen gyanús hogy

-pasi vagy

-szórakozol

2020. nov. 16. 13:17
 27/29 A kérdező kommentje:

26 A 80kg az minden csak nem kövér.

110-130 kg az ideális.

2020. nov. 16. 14:10
 28/29 anonim ***** válasza:

hát ahhoz képest van hasam rendesen

azért köszi

2020. nov. 16. 16:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Én is vonzódom a testesebb pasikhoz, de inkább érzelmileg, mint szexuálisan. Inkább csak ilyen továbbgondolásként, hogy egy rendes kapcsolatban sokkal jobban kijönnénk. Ha valaki vékony, az kifejezetten nem tetszik, egy izmos, sportos pasi mellett rosszul érezném magam, szégyellném a saját testalkatomat, állandóan szenvednék emiatt (meg persze meggyőződésem, hogy a kigyúrt pasi beképzelt :P).
2020. nov. 16. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!