Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura szexualis fétis ez csak Engme vonz ? Kövérség,háj, pocak
Szexuálisan vonzanak a nagy pocakú kövér és extrémen elhízott férfiak. Ha valaki nagyon elvan hízva jó nagy zsíros pocakja van az már nyerő
Kep illusztráció
Ugye nemcsak nekem jön be ?

Nem csak neked!
Örülök hogy nem vagyok vele egyedül. Amikor én mondom valakinek milyen pasik tetszenek, ha csak a külsőt nézzük, fintorognak. Ezt megalázónak éreztem régebben. Mára már lesz*rom.
Az a súly, amivel még be tudja kötni a cipőjét és fel tud sétállni a negyedikre (még ha megszenvedve is) addig pont jó.
De az a baj, hogy az ilyen pasik többségének nincs önbizalmuk. Önbizalom híján meg elkezdenek igénytelenek lenni.
A 156kg-os kollégámat imádják a csajok. (Én is.) Kedves, jó fej, van önbizalma. Nem igénytelen. Van egy cuki 50kg-os barátnője. Kár, hogy nem ilyen felfogású a többi macis pasi.

Én 151 kg vagyok, arányosan elhízva, anno vizilabdáztam 15 évig, a sport elmaradt én meg elhíztam mint az atom. 191 cm magas vagyok. Nem vagyok ronda, sem "görény" de mégsem jövök be egy nőnek sem, pedig az IQ -m sem a földön hever... Ez van:(
47/F

hát kérdező ha 24 éves körüli pasi jó lesz kb 160cm és kb 80 kg akkor írj
vagy ha te nem más
de erősen gyanús hogy
-pasi vagy
-szórakozol
26 A 80kg az minden csak nem kövér.
110-130 kg az ideális.

hát ahhoz képest van hasam rendesen
azért köszi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!