Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni néger lányokkal vagy srácokkal? Vagy bármelyikőtöknek van ilyen ismerőse?
Figyelt kérdés
Akár interneten keresztül, akár a valóságban.2020. szept. 22. 20:25
2/12 anonim válasza:
Meoeg amerrrikábanis, ottisvan feketenéger nemegyis!
3/12 anonim válasza:
Egy szép néger lánnyal nagyon szívesen kipróbálnám :)
4/12 anonim válasza:
Szerintem a második válaszadó sem biztos hogy a bolygónk szülötte...
Néger hölgyet aki hazánkban él talán Facebookon találsz... Lehetséges valamely ezzel összefüggésben hozható csoportban... Szórakozóhelyen most lehetséges nehezebb a vírus helyzet miatt!
5/12 anonim válasza:
Pár éve a Szigeten lekúrtam egy néger(vagy félnéger, nem tudom, kicsit világosabb volt) sunát, hollandiából volt.
De a Sziget most bukó egy ideig.
6/12 anonim válasza:
6-os nem csak a kelleténél is mocskosabb agysebész svéd volt..?;-)
7/12 anonim válasza:
Van 1-2 szórakozóhely ahova négerek járnak. Régebben a shark volt ilyen, hogy most mi a helyzet azt nem'tom. Néger nő... na az a legnehezebb, eleve pasiból sokkal több van. S az a pár néger nő aki van az többnyire egy másik néger (pasival) lóg.
8/12 anonim válasza:
7
Ki tudja, nem nagyon érdekelt.
Lelkesen szopott, szóval megérte, tőlem akár lehetett "civilben" robbanómellényes tenorista is.
10/12 anonim válasza:
Állj ki a Blahára bármikor, nappal, éjszaka. Garantálom neked, hogy 5 percenként fogsz látni áthaladó fekete embereket.
Nekem régen volt egy ilyen baráti társaságom, de valahogy elvesztettük egymást sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!