Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már valaki úgy szeretkezni, hogy előtte chilivel bekeni gazdagon a péniszét?
Nagyon szeretjük a csípőset,de így még nem próbáltuk, de most komolyan felvetődött bennünk. Mik az előnyei és mik a hátrányai? Próbálta már valaki? Jó volt?
Orálisan már próbáltuk és úgy nagyon jó volt!
Igen, a vagina érzékenyebb, ezért erre orál esetén külön odafigyelünk. Teljesen jogos az észrevétel!
Oda kevésbé durva szósz megy. A péniszre viszont Trinidad Scorpiont küldtünk, páromnak igazi élvezet volt így lenyalogatni. És nekem is finom, kellemes meleg érzés.
Várom a további tapasztalatokat!
Nagyon szeretem a csilipaprikát és a csípős ételeket. Tényleg, az habanero nagyjából az alap, de jöhet Trinidad Scorpion, Carolina Reaper, ezekből készült bármilyen szósz, stb. Egy jó ebédet vagy vacsorát el sem tudok képzelni kis túlzással csilipaprika vagy csiliszósz nélkül.
Viszont amikor csilisen maradt kézzel hozzáérek néha a farkamhoz, például vizelésnél, hát abban nincs semmi élvezet. Sőt, annyira szar, hogy mindig megfogadom, legközelebb még több vízzel, még alaposabban mosok majd kezet evés után. Szóval nem igazán értem, ép ésszel miért akarna valaki csilit vagy csilikrémet kenni a farkára (illetve lányok esetén a hüvelybe, esetleg a csiklóra).
És nem "égeti" a pöcsöd.
Én egyszer csípős paprika után nem mostam kezet, hanem elmentem pisilni... Hát utána én fél órán keresztül fetrengtem,úgy "égette" a műszert, hiába mostam, hűtöttem...🥺🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!