Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, párban élők, kattantatok már rá annyira valakire, hogy inkább kerültétek, mert tartottatok önmagatoktól?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 23:41
2/12 anonim válasza:
előfordul a legjobb helyeken is
4/12 anonim válasza:
Miután első körben nem jött össze semmi, második lehetőségnél már inkább az volt eszembe, hogy kerülöm. Addigra észbe kaptam, és hálás voltam utólag, hogy nem csináltam marhaságot.
6/12 anonim válasza:
Igen. Kerültem, mert mindhárman egy munkahelyen dolgoztunk. A párom 4 méterre dolgozott tőle èn pedig 10 méterre tőlük.
Egy napon kettesben maradtunk a munkahelyen és megtörtént, aztán megint, és megint. Fél èvig tartott. Lebukás előtt véget èrt.
7/12 anonim válasza:
Nem. Észre se veszek mást, imádom a férjemet.
9/12 anonim válasza:
Igen, plátói szerelem volt köztünk egy házas férfival, aki mellesleg a tanárom volt. Pont emiatt nem is jött össze semmi, mert nem tudtunk mit kezdeni a helyzettel. Erre viszont a szakmai kapcsolatunk is ráment sajnos, amit még jobban bánok, mivel pályakezdőként hasznát tudtam volna venni a segítségének.
10/12 anonim válasza:
Előfordult már. Nem kis fight, amikor egyszerre akarsz és nem akarsz valakivel lenni.
42f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!