Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak mert rocker vagyok mièrt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak mert rocker vagyok mièrt hiszik azt a fèrfiak, hogy kapósabb vagyok bármire?

Figyelt kérdés
Elèg bevállalós vagyok, azt nem tagadom,de azèrt nálam is vannak határok ès nem vagyok benne MINDENKIVEL akármiben... Mègis azt vettem èszre a pasik sokkal jobban próbálkoznak nálam mint pl a barátnőimnél. Pedig nem vagyok sem szebb, sem jobb náluk (szerintem)

2020. szept. 21. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
a rockerek konzervatívok vagy azok lesznek
2020. szept. 21. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szituban vagyok én is, bár nem teljesen ( https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. ). Én is magamtól egyetlen dologhoz tudtam kötni, a stílusomhoz, lehet, hogy tényleg ez az oka, és a fiúk előítéletesek. De lehet, hogy más van a háttérben mindkettőnknél. Fogalmam sincs.
2020. szept. 21. 22:22
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

A #9-es hozzászólótól megkaptad a válaszra a lényeget: mert tele vannak az emberek sztereotípiákkal, előítéletekkel.

Ne foglalkozz vele, inkább örülj neki, hogy bejössz a pasiknak :)

2020. szept. 21. 22:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egek, mennyi hülye gyűlt össze az első oldalon...és még valamilyen naiv idealista azt gondolta a MENSA-nál, hogy az átlagember IQ-ja eléri a 100-at.

Ahogy látod, kedves kérdező, az ok fájdalmasan primitív: az emberek buták és szűk látókörűek. A lázadó beütéshez rögtön hozzácsapják, hogy ingyen prosti vagy. -.- Én is állandóan így járok, hiába reagálok totális közönyösséggel mindenféle ordenáré közeledésre.

9:

A rock az ostoba szabályokat követő, nem gondolkodó, álszent társadalom elleni lázadás. Nem céltalan, igénytelen, alpári Pán Péter-szindrómás vakarcsok mindenféle mélységet nélkülöző hisztije. Ezt csak a "magyar rockerek" hiszik előszeretettel, akiknek az agykapacitása megáll a piálásnál és a dgásnál.

A sikeres zenészek többsége zeneileg és egyéb téren is magasan képzett, Brian May például asztrofizikus. Slash kisgyerekkora óta mindig a legkiemelkedőbb gyerek volt az osztályban, múzeumokba járt, rengeteget olvasott, több zenei és festészetei ágat mélyen tanulmányozott. Yngwie Malmsteen alig tíz évesen már tájékozott volt a XIX. századi klasszikus zenét illetően, és Niccolò Paganini 24 capricciójával kísérletezett, a rock és a klasszikus zene vegyítésén dolgozott. A Bad Religion punk banda frontembere evolúciós biológiából doktorált. David Bowie dalszövegeit a mai napig fejtegetik, annyira összetett szimbolizmust használt bennük. A Rage Against The Machine gitárosa a Harvardon diplomázott szociológiából. The Offspring Dexter Hollandja többször osztályelső volt, és molekuláris biológiából két diplomát szerzett, és pilóta-oktató képesítést is szerzett. Keith Rihards neves művészeti főiskolán végzett. Marilyn Manson is kiemelkedően intelligens, és olvasott, bonyolult szimbolizmus jellemzi a klipjeit és a dalszövegeit, ért a festészethez, játszik szaxofonon, basszus-és ritmusgitáron és zongorán, és kezdetektől fogva azt tekinti zenészként fő céljaként, hogy észszerű gondolkozásra késztesse az embereket, hogy megkérdőjelezzék a teológiai és szociológiai dogmákat. Alice Cooper sokat lógott Salvador Dalí szürrealista festő és Andy Warhol, filmrendező társaságában, így szintén több művészeti ágban jártas. A progresszív rock és metál előadók is művészeti egyetemeken végeztek.

A punk rock színtérről pedig minden inkompetens kezdőnek is illik tudnia, hogy mindig is fontos filozófiai és politikai töltettel bírt.

A punk szubkultúrának erősen a részét képező anarchista mozgalom állt ki először a családon belüli erőszak áldozataiért, harcolta ki a nyugdíjat és a 8 órás munkanapot. A punk kérdőjelezte meg először a királyi család hatalmát, a punk lázadt aktívan az elnyomó hatalom, és a nevetséges munkabérek ellen. A punk a feminizmus és antirasszizmus oldalán legintenzívebben fellépő zenei szubkultúra, az első olyan szubkultúra, ami megnyitotta a lehetőségeket a nőket, melegeket, transzneműeket és vegyes rasszúakat felvonultató bandák előtt. A punk mozgalom a környezettudatosság mellett is harcol, (több progresszív metál bandával karöltve) az anarcho-punk almozgalom aktivistái rendszeresen fellépnek az állatkísérleteket végző cégek ellen, mentenek tőlük állatokat.

TE mered magad rockernek titulálni, mikor semmit se tudsz a rock előadóiról, a hozzá kapcsolódó zenei és ideológiai háttérről? Szégyen! -.-

2020. szept. 21. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem hiszik, hogy kaphatóbb vagy, de jobban szeretnének megkapni. Inkább felkelted a figyelmüket mint egy átlagos lány, vagy mint egy plázacica.
2020. szept. 22. 06:57
 16/21 anonim ***** válasza:
4%

14

Jóvan, veled is szépen megetették a társadalmilag érzékeny, megszelidített, vegetáriánus rockkultúrát, Teréz anya büszke lenne rád.

Nem csodálom, hogy ilyen csíra a mai fiatalság, ha még az úgynevezett rokkerek is ekkora csicskák.

2020. szept. 22. 07:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért valljuk meg, jól hiszik. Bár kérdés, hogy jönnek rá. Szerintem lehet nem a rockerséged, hanem a stílusod, itt is ezt érezni abból, ahogy írsz.
2020. szept. 22. 14:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

14: Fájdalmas olvasni, hogy milyen buta vagy.

Fussunk neki, még egyszer.

A rockerek mindig is társadalmilag érzékenyek voltak, tahókám. A kitaszítottak zenéje volt a rock, akik nem illettek bele a sablonba, és olyan problémákról zenéltek az előadók, amikről a társadalom nem akart tudomást venni. Elolvastad valaha nemzetközileg elismert előadók dalszövegeit? Valamit David Bowietól, a Gojirától, a Dead Kennedystől vagy Kurt Cobaintől? Értelmezted? Az utóbbira feltehetően nincs is kapacitásod.

Vannak a témában dokumentumfilmek, amikben ZENÉSZEKKEL csinálnak interjúkat, és ők beszélnek a céljaikról, az ideológiájukról. Ott a Wikipédia és ezernyi rock portál, ingyen. Semmiből se telne informálódnod a tudatlanságod éljenzése helyett.

Mindazonáltal a filozófiai meggyőződésem az individualizmus, az anarchizmus és a nihilizmus keveréke, ergo Teréz anyától messze vagyok, és a marhasteak a kedvenc ételem.

Jól reprezentálja a társadalom intellektusának a hiányát, hogy 40+ évig képes voltál boldogulni ennyire ostoba és begyöpösödött szemlélettel. Pusztító, hogy mennyire előítéletekre támaszkodsz kvázi mindenben, racionális következtetések helyett.

2020. szept. 22. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Általában a rocker nők nem éppen visszafogottak, valószínűleg a külsőd miatt téged bevállalósabnak, lazábbnak látnak, gondolják, hogy könnyen adod magad.
2020. szept. 22. 15:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezt hívják úgy, hogy előítélet. Rocker> vagány/mer nem szokványosan öltözni> szexuálisan is bevállalós. Illetve hát a rockzenéhez kötődő elképzelések.
2020. szept. 23. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!