Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legnagyobb baklövés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb baklövés amit elkövettél szexuális téren?

Figyelt kérdés
Vagy a legutóbbi. Például szexeltél valakivel akivel nem lett volna szabad, vagy nem szexeltél és utólag megbántad, megcsaltad a párod, stb...
2020. szept. 21. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Minden olyan kihagyott p-na baklövés volt, amit fiatalon kihagytam, mert voltam annyira naiv balf-sz, hogy hittem ebben a hűség dumában.

Szerencsére hamar észheztértem, és már egy jó ideje dugok minden mozdítható nőt.

2020. szept. 21. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A szüzességem elvesztését bánom, egy sokkal idősebb férfival történt.

Egyébként érdekes, hogy a fiú válaszolók inkább a kihagyott lehetőségeket bánják, a lányok pedig egy már megtörtént eseményt. :D

2020. szept. 21. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nyomult rám egy kollegám anno aztán beadtam a derekam és egy félre esőbb helyen megengedtem hogy nyaljon a muffomból. Persze éppen arra járt valaki, így elterjedt a rosszindulatú pletyka, míg végül “közös megegyezéssel” távoztam a cégtől. Pedig már nem voltam fiatal amikor ez történt lehetett volna több eszem, de ez már így marad...
2020. szept. 21. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Én
2020. szept. 21. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Nő vagyok de nem bántam meg semmit :-)
2020. szept. 21. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Bánom, hogy összejöttem az exemmel. Nem volt benne több egy laza barátságnál, vagy talán csak távoli ismeretségnél de ő nagyon szerelmes volt belém...illetve mint utólg kiderült abba a nőbe akit beleálmodott abba amit rólam tudott.

Sem a szexben, sem az érzelmek terén, de még szociálisan se voltunk összeférhetőek.

Pár hét után már ment a hiszti, hogy ő magányos farkas, ne szervezzek randit meg szociális programot a haverokkal, mert ő otthon akar ülni. Ne akarjak többet annál, hogy kajálva nézzük a tévét és aztán lagymatag szex van, mert ő ilyen introvertált típus.

És emellett elvárta hogy legyek a lelki szemetesládája, mert ő nem szeret másoknak kitárulkozni, se haveroknak, se szakembernek, és egyébként is, a fű majd megoldja a problémákat.

2020. szept. 21. 19:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Több kihagyott lehetőséget is bánok.

#12, Nő vagyok :)

2020. szept. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!