Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha rányitottam a gyerekre?
Nekem sikerült, és nem zavartatta magàt. Ez normális hogy nem szégyelte el magát? A fürdőben törtènt, az ajtó nem volt zárva szóval kicsit mérges is vagyok hogy arra nem gondolt mi van hogyha bemegyek. Mit mondjak neki?
N
Micsoda tanácsok?! Kpogj, meg ilyenek.
Nálunk - családtagok között - nem létezik ez a szégyenlősdi baromság!
Nekem ez olyan mint ha idegenek lennének összezárva!
Milyen család az ilyen, hogy ezen vacakolnak?
#13-as gondolom leesett a kétforintos hogy a kölök ép' rángatta a bohócot.
Az tényleg furcsa, hogy nem jött zavarba. Ne hozd szóba a témát, ha szóba kerül akkor az apja majd beszélje meg vele. Az ilyen kérdéseket az azonos nemű szülő beszéli meg a gyermekkel. Aki már nem is gyermek, inkább pubertás. Szokj hozzá hogy biz' bármikor előfordulhat ebben az életkorban hogy maszturbál amikor egyedül van egy helységben. Úgyhogy legközelebb kopogj.
Hány éves a srác?
Te hány éves vagy?
1) szégyeld magad
2) tanulj meg kopogni
Szerintem semmit ne mondj: az önkielégítés a szexuális fejlődés része. Teljesen normális, hogy csinálja. És igen, szerintem normális, hogy "nem szégyelte el magát". Inkább neked van szégyenkezni valód: nonszensz, amit csinálsz és ahogy gondolkozol erről. Ilyen esetben neked kellett volna szó nélkül kimenned és nem azt várni, hogy ő abbahagyja. Mégis mit gondolsz: ha már mindjárt elkezd ejakuálni, akkor gyorsan dugja el az ágaskodó farkát a nadrágba és vöröslő fejjel rohanjon el, vagy akár élvezzen a nadrágba, alsóneműbe? Ilyen ostoba hozzáállást! Az lett volna a normális, hogy abban a pillanatban otthagyod, hogy ne zavard meg.
Alapvető kultúra, hogy nem megyünk be már a tizenéveshez kopogás nélkül, hogy hagyjunk neki némi privát szférát. Ha rányitsz fürdőben, akkor, rögtön visszalépsz és rácsukod az ajtót. Vagy nálatok WC-zés, zuhanyzás közben simán bementek a gyerek mellé? Hát remélem, nem, mert nagyon nem jó dolog.
Három dolgot csinálj:
1.) Ne beszélj vele erről semmit, mert tök normális, amit csinál.
2.) Kopogj, mielőtt bemész a szobájába
3.) Tetess fel egy zárat, reteszt a fürdő ajtajára. Mindenkinek jobb, ha zárható, amikor valaki úgy akarja. Még zuhanyzás közben sem kell, hogy valakire rá lehessen nyitogatni az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!