Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha rányitottam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha rányitottam a gyerekre?

Figyelt kérdés

Nekem sikerült, és nem zavartatta magàt. Ez normális hogy nem szégyelte el magát? A fürdőben törtènt, az ajtó nem volt zárva szóval kicsit mérges is vagyok hogy arra nem gondolt mi van hogyha bemegyek. Mit mondjak neki?

N

2020. szept. 20. 23:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Mi az a kopogás? Majd a diónyi jég a fejeden emlékeztet rá. 🙂
2020. szept. 21. 00:18
 12/25 anonim ***** válasza:
22%

Micsoda tanácsok?! Kpogj, meg ilyenek.

Nálunk - családtagok között - nem létezik ez a szégyenlősdi baromság!

Nekem ez olyan mint ha idegenek lennének összezárva!

Milyen család az ilyen, hogy ezen vacakolnak?

2020. szept. 21. 00:22
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
12-es jól mondja. Ne adj isten, ha a szülő vagy a gyerek más ember segítségére fog szorulni, akkor ezek az emberek, akik szégyenlősködnek a saját családtagjuk előtt, hogy fognak segíteni a másiknak? Majd biztos jó drágán ápolónőt hívnak, vagy lepasszolják másik rokonhoz, esetleg berakják idősek otthonába gondolom. én. Nonszensz az ilyen.
2020. szept. 21. 00:26
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

#13-as gondolom leesett a kétforintos hogy a kölök ép' rángatta a bohócot.

Az tényleg furcsa, hogy nem jött zavarba. Ne hozd szóba a témát, ha szóba kerül akkor az apja majd beszélje meg vele. Az ilyen kérdéseket az azonos nemű szülő beszéli meg a gyermekkel. Aki már nem is gyermek, inkább pubertás. Szokj hozzá hogy biz' bármikor előfordulhat ebben az életkorban hogy maszturbál amikor egyedül van egy helységben. Úgyhogy legközelebb kopogj.

2020. szept. 21. 00:57
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
14-es látod erről beszélek. Miért kéne a gyereknek zavarba jöni, ha rajtakapják, amikor természetes dolgot csinál otthon. Azért mert más zavarba jön, nem kell a gyereknek se. Én se tudok gyorsan futni, meg ember meg igen. Ugyanaz. Meg apa beszélje meg, mert azonos nemű? Én azt hittem 2020 van, ahol nincsenek ilyen család modellek felállítva. Van ahol 2 nő a szülő és fiúk van, vagy ahol nincs apa...stb.
2020. szept. 21. 01:08
 16/25 Williamspear ***** válasza:
88%

Hány éves a srác?

Te hány éves vagy?

2020. szept. 21. 07:51
 17/25 anonim ***** válasza:
52%

1) szégyeld magad

2) tanulj meg kopogni

2020. szept. 21. 09:26
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem semmit ne mondj: az önkielégítés a szexuális fejlődés része. Teljesen normális, hogy csinálja. És igen, szerintem normális, hogy "nem szégyelte el magát". Inkább neked van szégyenkezni valód: nonszensz, amit csinálsz és ahogy gondolkozol erről. Ilyen esetben neked kellett volna szó nélkül kimenned és nem azt várni, hogy ő abbahagyja. Mégis mit gondolsz: ha már mindjárt elkezd ejakuálni, akkor gyorsan dugja el az ágaskodó farkát a nadrágba és vöröslő fejjel rohanjon el, vagy akár élvezzen a nadrágba, alsóneműbe? Ilyen ostoba hozzáállást! Az lett volna a normális, hogy abban a pillanatban otthagyod, hogy ne zavard meg.

Alapvető kultúra, hogy nem megyünk be már a tizenéveshez kopogás nélkül, hogy hagyjunk neki némi privát szférát. Ha rányitsz fürdőben, akkor, rögtön visszalépsz és rácsukod az ajtót. Vagy nálatok WC-zés, zuhanyzás közben simán bementek a gyerek mellé? Hát remélem, nem, mert nagyon nem jó dolog.

Három dolgot csinálj:

1.) Ne beszélj vele erről semmit, mert tök normális, amit csinál.

2.) Kopogj, mielőtt bemész a szobájába

3.) Tetess fel egy zárat, reteszt a fürdő ajtajára. Mindenkinek jobb, ha zárható, amikor valaki úgy akarja. Még zuhanyzás közben sem kell, hogy valakire rá lehessen nyitogatni az ajtót.

2020. szept. 21. 10:06
 19/25 anonim ***** válasza:
25%
12-es jól mondja..Le is cummanthattad volna..
2020. szept. 21. 11:04
 20/25 érdeklődő35 ***** válasza:
86%
Ha esetleg arra gondolata hogy direkt hagyta hogy rányiss, és te is szeretnéd ismét, esetleg többet, akkor legközelebb újra nyiss be amikor hallod, hogy zuhanyozik. Ha nyitva lesz akkor helyzettől függően megkérdezheted hogy direkt hagyta nyitva, esetleg zuhanyozzatok együtt?
2020. szept. 22. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!