Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok szeretitek a perverz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok szeretitek a perverz, szexmániás lányokat?

Figyelt kérdés

Privátot nem kérek, nem rólam van szó, csak általában kérdezem.

Ha egész nap szinte bírna szexelni kisebb szünetekkel, imádja ha vadul dugják, gyakran kezdeményez, mocskos fantázia stb. Ha csak úgy random odanyúl a farkatokhoz?

2020. szept. 20. 17:58
1 2
 1/20 Lazy Lover ***** válasza:
100%
igen de én igazi perverz nővel még nem találkoztam....
2020. szept. 20. 18:00
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az egyeshez. Szerintem ez csak legenda, hogy létezik ilyen. Vagy ha nem, akkor mutass egyet. Szerintem egyébként egy férfi álmaiban, teljesen más perverziók szerepelnek, mint egy nőében. Tehát ha van is sok perverz nő, akkor, azoknak a szemében teljesen mász számít perverznek, mint amire egy férfi gondol.
2020. szept. 20. 18:04
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem legenda, itt vagyok pl én. Csak sajnos még nem találtam meg azt a pasit, akinek nem csak a szája nagy, hanem tényleg bármikor, bárhogy kapható egy kis hancúroz@sra.

Nem kérek priv üzenetet

2020. szept. 20. 18:11
 4/20 anonim ***** válasza:
A perverz igen, a szexmániás nem biztos. Amúgy nem az a perverz, amit annak gondolsz.
2020. szept. 20. 18:11
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak az ilyet szeretem, de a legtöbb fekszik, ki van dőlve, mint a rohadt nád.
2020. szept. 20. 18:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bármennyire perverz, de azért az egész napos szexbe bele lehet fásulni. Inkább a minőség, mint a mennyiség! :)
 7/20 StevenUp ***** válasza:
27%

Szeretem a perverz nőket de az ilyen nő olyan mint Colombo felesége...

A nők szerint az a perverz, hogy mindig igent mondanak ha a pasi szexet akar...

Ez viszont nem perverz, viszont a fantáziája élénk, szavakban nagy duma, cserébe semmi tettlegesség...

Köszi de ha van perverz nő akkor az valszeg másik bolygón él

8/20 anonim ***** válasza:

attól függ mi a perverziója, mert találkoztam már olyannal aki sok volt

a szex mániás sok lenne, nekem elég lenne napi 1-2 szex

2020. szept. 20. 18:13
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
En ilyen vagyok, de sztem ez nem perverz, sokiaig tartott olyan pasit talalni akinem nemcsak a szaja nagy, de birja is
2020. szept. 20. 18:18
 10/20 Lazy Lover ***** válasza:
81%
Múltkor a buszon 2 nő beszélgetett képzeld a Józsival múltkor nyelves csókolózást csináltunk olyan perverz vagyok és röhögtek mint 1 retard fóka 😆
2020. szept. 20. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!