Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kérdezik itt azt,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezik itt azt,hogy mi a kedvenc pózom?

Figyelt kérdés
Ha nem az mint az övé,akkor már nem is jó?Vagy csak olyat keres amelyiket ő is tudja csinálni?
2020. szept. 20. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
#10 engem is, de őt már tiltottam :D
2020. szept. 20. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
CaptainJack Sparrow?😁
2020. szept. 20. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Ne írjátok már ki ide a neveket. Újak vagytok vagy mi? Ha valaki rá ír valakire privátra, annak a nevét nem írjuk ki a válaszban, mert 1 nem árulkodunk nem óvodában vagyunk, 2 szabálysértés amit az oldal nem enged.
2020. szept. 20. 14:15
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

#12 igen, őt is ismerem és tiltottam már. :D

#13 nem vagyok új, éppen ezért látom hogy kik azok a userek akik minden válaszomra rendíthetetlenül privátoznak. Többnyire ugyanazzal a szöveggel.

2020. szept. 20. 14:17
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

Akkor miért nem tiltod le, mint mindenki más? Van gomb a hülyék ellen.

Mert akkor nem lehetne mire panaszkodni?

2020. szept. 20. 14:20
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 tiltok mindenkit, aki rendszeresen ír.
2020. szept. 20. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
14 És? Senkit nem érdekel e kérdés alatt az, hogy kik azok a felhasználók, akik minden válaszodra privátoznak. Ha annyira zavar, akkor tiltsad le őket és többet nem fognak írni vagy írjál ki arra egy külön kérdést és ott panaszkodjál, ne egy kérdés alatt beszéld ki az embereket. Ez még mindig nem egy fórum és nem is közösségi oldal, bármennyire is egyes emberek azt hiszik.
2020. szept. 20. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 de nem is ismerkedős és szexchat oldal, ahogy a legtöbb férfi hiszi itt.
2020. szept. 20. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!