Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Első randi helyszínnek elfogadnátok?
Figyelt kérdés
1) Gyógyfürdőt?
2) uszodát
3) szauna?
4) Valami nudis-vizes helyet?
Ha valaki kérdezné miért: azért, hogy lássátok egymás testét, rendesen fel tudjátok (és a pasi is) mérni, hogy hosszú távon is kívánatosnak tartjátok-e egymást szexuálisan.
Aki nem, miért nem?
2020. szept. 19. 20:42
11/29 A kérdező kommentje:
Nem annyira. Mondjuk egy lógó, vagy szétálló mellet a pushup meg a zárt felsők el tudnak fedni.
2020. szept. 19. 21:47
12/29 anonim válasza:
És akkor nem felszínesek az emberek és mindenki a másik személyiségébe és lelkébe szeret bele, ahol a külsőségek nem szamítanak :D
14/29 A kérdező kommentje:
Elég idős vagyok már ahhoz, hogy ne fecséreljem az időmet őszintétlen, vagy görcsös lelkű, lógó mellű csajokra.
2020. szept. 19. 22:04
15/29 anonim válasza:
Reméljük megtalálod hamarosan a csinos, feszes mellű és seggű, szabad lelkű, őszinte párodat, aki a te tökéletességedet egy percig se fogja kétségbe vonni
16/29 anonim válasza:
Pedig pont azt akartam mondani, huszonévesen még elnézhető, ha ennyire a külsőre mész, de harminc felett azért már nem. Olyankor már meg kellene annyira komolyodni, hogy az ember értékrendjében a belső legyen az első, az számítson igazán.
17/29 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem ezeket a vizes helyeket.
Vagyok olyan egyenes, hogy testhezálló vagy rövid ruhában megyek a randira, minimális sminkkel. (Alakformálót nem hordok.)
18/29 anonim válasza:
Elég átlátszó ok, de van olyan pasi, akivel lehet belemennék ilyen randiba.
19/29 A kérdező kommentje:
"meg kellene annyira komolyodni, hogy az ember értékrendjében a belső legyen az első"
Ezt tipikusan a rondák és dagadtak gondolják így.
2020. szept. 19. 22:48
20/29 anonim válasza:
Kérdező. És a normális nők miért pazarolják az idejüket egy ilyen beképzelt alakra, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!