Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri a puncsra regisztrálni ekkor?
Figyelt kérdés
Nem keresek fizetős, sem öreg pasit, de van egy fétisem: üzletember-titkárnő szerepjáték és fokozatos vetkőzés közben a pasi bankjegyeket tesz a bugyimba, melltartómba (utána nem tartanám meg, visszaadom a lovét).2020. szept. 19. 15:00
1/10 anonim válasza:
Szerintem ennyire kb mindenkinek van pénze, meg öltönye, hogy egyszer eljátssza veled. Ingyen szex extra szerepjátékkal...
2/10 A kérdező kommentje:
De fontos, hogy ne csak eljátssza, hanem az is legyen. Én is titkárnő vagyok. Egy szegény pasi, aki 1 évben egyszer vesz fel öltönyt, azt is csak muszájból, nem fog lázba hozni.
2020. szept. 19. 15:08
3/10 anonim válasza:
Nem éri meg, elég bunkók vannak. :/ Csak azoknak érdemes, akik mindenre elszántak.
4/10 A kérdező kommentje:
Fenn voltál és ezt tapasztaltad?
2020. szept. 19. 15:16
5/10 anonim válasza:
Voltam fent, nem volt kellemes.
6/10 anonim válasza:
Még vársz pár évet és ha minden jól megy üzletemberszerűség lesz belőlem. Csak bírd ki addig XD
Gondolom a kisugárzás, határozottság és a jól oltozottseg kell neked. Arra viszont nem csak üzletemberek vannak.
7/10 A kérdező kommentje:
#5 írnál konkrétumokat? Ha nagyon kínos dolgok, akkor nyugodtan jöhet privátban is.
2020. szept. 19. 15:20
8/10 anonim válasza:
A puncs.hu nem szerepjáték! Amit te szeretnél azt szexpartner kereső oldalon találod meg. Vagy itt is ha vannak rá jelentkezők.
9/10 anonim válasza:
A puncs nem erre való.
Még ezen a nyomi oldalon is hamarabb találsz erre pasit.
a puncson, önmagától elszállt flegma pichák árulják magukat, és alanyi jogon várják a milliókat a semmiért.
smpixin vagy goldengaten próbálkoznék ezzel inkább.
10/10 anonim válasza:
Szerintem erre itt is találsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!