Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenge öltözék jönne be nektek vagy melyik nem ezek közül a lányon egy ilyen erotikus,fülledt partyn?
Figyelt kérdés
Baráti társasággal tervezünk egy kisebb bulit,lányok-fiúk vegyesen:)Zene,tánc,iszogatás,játék meg bármi ami alakul;)Mivel többen is vannak köztünk akik bejönnek egyik és másik embernek így a szex sem kizárt és nekem se lenne ellenemre mivel lesznek ott akik már egy ideje nagyon tetszenek nekem:)Azt is beszéltük a többiekkel hogy a bulin ne öltözzünk nagyon túl ha már egy ilyen fülledtebb hangulatú buli lesz,viszont az ilyen nagyon lenge öltözékek közül nem tudom miben legyek hogy tutira felfigyeljen rám aki bejön:)Ing+fekete melltartó+bugyi vagy ing+fehér melltartó+bugyi,esetleg egy kicsit feszesebb póló bugyival:)Nektek ezek közül melyik tetszene inkább?:)2020. szept. 18. 22:37
11/14 anonim válasza:
Különben meg: úgysincs pénze bugyira (sem) és melltartóra (sem).
Minek egy buliba túlzottan felöltözni?
Olyan kell, amit egy perc alatt le lehet venni!
12/14 anonim válasza:
Ing,bugyi,combfix,magassarkú.
14/14 anonim válasza:
Valami átlátszó, de nem tolakodó, vágykeltő és egyben szűzies.
Olyan ami egyben sejtet és mutat is!
Egy olyan nőt, mint amilyen vagy, azt meg kell mutatni mindenkinek, az apró részletekig; hadd egye a fene a többi kanit...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!