Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorok. Tényleg jó?
Figyelt kérdés
Férfiak!
Tényleg annyian rá vagytok kattanva a mélytotokra?
Féfjem sose kérte. Egyszer megpróbáltam. Nekem rossz volt, neki semleges. Sokkal jobban szereti, ha lassan csinálom.
2020. szept. 18. 10:53
A kérdező szavazást indított:
Elvárom
Szeretem, de megvagyok nélküle
Nem szeretem, de ha a csaj igen, akkor legyen
Kifejezetten taszít
27 szavazat
2/12 anonim válasza:
Nem volt benne soha részem, viszont szerintem nagyon jó érzés, vizuálisan is.
3/12 anonim válasza:
számomra nagyon élvezetes dolog, de nem kényszerítem a partneremet rá
5/12 anonim válasza:
Izgalmas, kellemes, a változatosság mindig feldobja a dolgokat, de sosem kényszeríteném. Ha másiknak nem jó akkor nekem sem lesz az.
6/12 anonim válasza:
Ez csak olyan mint az anál. Az is jó, de ha a csaj nem akarja vagy nem szereti, akkor nem csináljuk. Megvagyok nélkule is, de ha lehet csinálni, akkor élvezem.
7/12 anonim válasza:
Bocsánat, nőként válaszolok. Szerintem nem is maga fizikai érzés a fontos. Nyilván jó, új, ritka stb, és az aki csinálja nem kényszerből, nem elvárás miatt, nem bizonyítási kényszerből fulladozik ott.
Most gondolj bele egy könnyező küszködő csaj szenvedve öklendezve az inkább szánalmas, ha pedig szeretné a lány akkor nem egy komplett haláltusát kell végignéznie a pasinak.
Kb olyan mint a nyelv piercing, mozgatja az ember fantáziáját, közben pedig kb 0 plusz dolgot ad egy orálnál.
8/12 anonim válasza:
Soha nem kértem és nem erőltettem, egyébként is azt szeretem ha a makkot izgatják.
9/12 anonim válasza:
Nekem is jó érzés, ha csinálja a partner.
10/12 A kérdező kommentje:
Akik "elvárom"-ot jelöltek meg;
Ti tényleg kényszerítenétek egy nőt erre? Vagy szakítotok?
2020. szept. 20. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!