Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek alacsony barátnője van milyen velük a szex?
Vicces, mivel a punci hogy tág vagy szűk nincs egyáltalán köze a magassághoz. Ismertem nagyon alacsony lányt,hihetetlen tág puncival (18 cm-t simán befogadott, és nem nem én általam hanem mesélte.)
Illetve a magas lány pedig eszméletlen szűk és 2 ujj is nagyon fáj neki, és nem szűz.
Az alacsony 20, a magas 30 éves.
A testalkatnak, magasságnak valóban nincs köze a hüvely méretéhez! (sem hosszához, sem szélességéhez, ill. tágulékonyságához)
Én kedvelem az apró termetű csajokat! Volt fiatal, fiatalon, volt fiatal és érett milf középkoromban, és nejem sem egy nagy darab nő. Ő 166 magas én 185 vagyok. Ő sportos én mackós. Milyen pózt szeretjük, számtalant! Ő eléggé jól tágul, az öklöm befér a puncijába, ha kellően be van indulva. De nem visszük túlzásba, így egy extra élmény számunkra.
Volt két hasonló adottságú barátnőm, egyik duci volt, másik kifejezetten vékony alkatú. Persze volt több igen szűk is, szintén alkattól függetlenül.
49F
147 cm vagyok, átlagos a puncim, sem nem szűk, se nem tág.
17-18 cm - 4,5 cm átmérő a max ami még jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!