Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen szűz vagyok a lenti ok miatt, szerintetek kockázatos lenne nemi életet élnem?
Sajnos nem nagyon lehet megelőzni a betegségeket. Nem szabad ennyire félelemmel élni. Az én családomban konkrétan mindenkinek volt valamilyen rákja, de nem gondolok egyből rosszra hogy majd nekem is lesz.
Ha rendszeresen jársz rákszűrésre évente egyszer, akkor már időben kiderülne hogyha baj van.
Ha szexelsz, ha nem, hogyha hajlamos vagy rá, beteg leszel.
De ha örökké attól félsz, hogy bajod lesz, akkor -már ne haragudj a kérdésért- de minek élsz?
Daganat nem fog kialakulni azért, mert szexelsz... OMG ha valakinek meg a családodban emésztőrendszeri betegsége volt, akkor nem fogsz enni többet ? Figyi, tényleg nem akarlak kioktatni, de szerintem nagyon bebeszélted magadnak a hülyeséget, és ebből biztos nem itt a gyakorin fog valaki kitéríteni.
Pszichológussal kellene beszélni, mert itt valami komolyabb szorongásról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!