Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Kinek mennyire/milyen szőrös jelenleg?
Kíváncsi vagyok a korotokra is, az is szavazhat akinek csupasz.
(manapság az én tapasztalatom alapján sajnos ritka aki 18-22 éves és szőrös neki, még ha csak trimmelt formában is.)
22/F
Jelenleg nagyon szőrös mindenhol (kb 5 cm) nincs igazítva formára.
De azért megjelöltem az első opciót, mert gondolom nem a hosszon van a lényeg, hanem hogy teljesen meg van hagyva.
úgy, hogy olyan lánnyal jössz össze, aki laza és nyitott beállítottságú, és nem ad mások véleményére és a divatra.
(persze ismeretlenül valószínűleg azt fogja gondolni, hogy te is biztos elvárod a csupaszságot)
és egyszerűen megkéred, hogy hagyja meg, mert neked nagyon bejön szőrösen
ha azok közé a nők közé tartozik, akik a pokolba kívánják a ma szokványos szőrtelenítési elvárásokat, össze fogja tenni a két kezét, hogy neked bejön a szőr
utolsó lehetőség. Jobban szeretem csupaszon,könyebb karbantartani,meg mást is.
Furi volt zsundelel járni kelni, aztán a honaljam is borotva nélkül maradt...20év után elö-szőr. Egy nyarat így végig nyomtam. At sem a tavalyi nyár volt...
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!