Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fél 10re jön át egy lány hozzám. 20éves vagyok ő24 szóval kv-zni jön. letussoltam és ezt leirtam hogy várjon picit. és most ő is fűrdik. szóval most ez szex lessz vagy nem?
első találkozás rég nem volt pasival álitolag. viszont kb egy oraja beszelgetek vele. falum beli de csak most költöztem ide 3hónapja.
szóval ez szexre készül vagy sem?
#10:
amikor nekem a partnerem tusol, akkor én már vagy végeztem, vagy utána megyek
hogyan készüljön az akcióra? a bilincsek, eszközök elővétele is csak pár perc :D attól függ hol tárolja :D én táskában viszem mindig :D
Ez elég gyenge kis trollkodás.
Tehát áthívtál egy prostit "kv-zni".
Nem prosti kv-zik, hanem aki igénybe veszi okoska.
na hát az történt hogy igen át jött a kv-hoz hozzá sem nyult toltottem egy pohar colat abba eppenhogy belenyalt. de rengeteget storyztunk és volt csók minden viszont szex nem volt :D
probáltam... simogattam izgattam stb.. izgult is mint állat aztán a lényeg hogy annyit mondott mikulás :D
holnap folytatódik a tema :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!