Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Mennyire zavaró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mennyire zavaró a férfi testszag számotokra?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk az adott férfi ápolt, fürdik napi kétszer is akár, dezodort használ, de ennek ellenére rettentően erős - büdös testszaga van. Elriaszt titeket?

2020. szept. 16. 08:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon zavaró lenne, eleve minden szagot/illatot utálok mert émelyítő számomra, például a levendula nagy ellenségem. Ez van ha oversensitive a szaglásod.

18/L

2020. szept. 16. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:

A pasimnak nem engedek dezodort hasznàlni mert imàdom az illatát. Füleg ha szex közben megizzad, utàna hozzábújni.

Ha nem fürödsz és több napos izzadsàgszag van rajtad az igénytelenség.

Ha naponta tusolsz akkor keress olyan nőt akinek bejön a testszagod.

Ja .... és egészségesen ètkezz, ne egyél mekis szarokat konzervkajàt stb mert ettől is lehetsz büdös

2020. szept. 16. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Én szívesebben érzem a testszagot, mint bármilyen undorító pacsuli szagot. Attól lesz igazán hányingerem 🤮
2020. szept. 16. 12:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Zavaró nagyon
2020. szept. 16. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire erős ez a szag. Pl párom fizikai munkát végez és mikor hazajön általában megölelem, adok neki puszit. Van hogy nem egyből a zuhanyba megy mert annyira fáradt hogy ledől a kanapéra kicsit. És szokott lenni olyan hogy a nyakát puszilom meg és akkor szokta mondani hogy jaj ne nagyon izzadt meg büdös. De én ebből semmit se érzek:DD szerintem a párunk illatához hozzászokunk vagy valami hasonló és nem érezzük undorítónak az illatát (feromonjait). Legalábbis én pl egyszer se éreztem büdösnek, pedig biztos megizzad napközben. De a lábszagot érzem és azt nehezen viselem:D de pl a 'faszszag' se szokott nekem undorító lenni (tudod mikor leizzadsz ott is és lesz egy bizonyos szaga a farkadnak ami más mint a szimpla izgadtság)
2020. szept. 16. 15:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: olyan szagra gondoltam, hogy mondjuk ha bukón van az ablak egy kisebb konyhában, elég hamar érződik, hogy az egész helyiségben érzem a büdöset..
2020. szept. 16. 19:03
 17/17 anonymousreview60 ***** válasza:
Kérdező, ez állítólag a haverod. Honnan tudod, hogy napi 2-szer fürdik? Azemberek össze-vissza hazudnak, ha nem tudnak megfelelni a magukról kívánt képnek. Én pl. aztszoktam mondani, hogy x gyakorisággal táncolok, holott csak 0,5 x.
2020. szept. 16. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!