Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kilépnétek a szexkapcsolatotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilépnétek a szexkapcsolatotokból, ha kiderülne, hogy a partnerednek van más is?

Figyelt kérdés

Nem beszéltük meg, hogy csak egymással leszünk, meg nem is vagyunk együtt, szóval semmi jogom "számonkérni", de attól még meglepődtem. Szerintetek kiszálljak? Ti mit csinálnátok?

Bunkó, okoskodó, ítélkező kommentekre nem vagyok kíváncsi.

2020. szept. 15. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Az a vicces, hogyha megkérezi valaki, hogy megbeszéljük-e, hogy mi van kettőnk között, akkor megy a lepontozás, meg a hurrogás, hogy felnőtteknél nem kell megbeszélni, tini szokás, miért kérdezzük meg, hogy most akkor járunk stb.

Pont az ilyen szitukért. Tök normális, hogy ezt érzed. Ahigy azt is Te érzed, hogy mennyire tartod normálisnak, hogy benne maradj. Ha barmilyen szinten bánt, megmarad a féltékenység, kellemetlenül érzed magad, akkor lépj ki. Ha felmerül benned, hogy elkaphatsz valamit vagy kevesebbnek érzed magad, akkor is lépj ki.

Ha úgy érzed, hogy meg akarod próbálni vele mégiscsak párkapcsolatban, vagy ennél egy picit komolyabban, akkor hozd fel a dolgot. De ugyanúgy megpróbalhatod megbeszélni vele azt, hogy úgy legyen szexkapcsolatotok, hogy csak egymással fekszetek le. Tehát úgy alakítsátok a kapcsolatotokat, legyen bármilyen is, ahogy mindkettőtöknek jó.

2020. szept. 15. 18:23
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Nekem tetszett, mikor megtudtam a partneremről. Nem tudom, ő tudott e rólam, de olyan volt, hogy tudtam, éppen tőle jön, és felizgatott.
2020. szept. 15. 18:27
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Adok egy hasznosítható tanácsot: ez a TE életed! Ezt neked kell eldöntened, te érzed neked mi fér bele és mi nem. Ha neked nem fér bele akkor zárod a dolgot akkor is ha nem beszéltétek meg előre. Ha még kötődsz a pasihoz akkor tegyél annyit, hogy megbeszélitek a jövőre nézve a játékszabályokat. Lefektetitek mi hogyan mit, kinek miként, mennyivel (ne pénzben) "tartorztok" egymásnak. Ha tudtok közös szabályokat alkotni akkor jó, ha nem akkor hastala vista!

Nem lehet senkit belekényszeríteni abba amit magától nem akar (ez a hűségre is igaz).

2020. szept. 15. 18:39
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Ezt elejen erdemes letisztazni, en altalaban ugy kielegitettem hogy nem tartott mellettem mast
2020. szept. 15. 18:48
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Ez lenne a szexkapcsolat lényege nem? Mármint, csak szex és más semmi. Kötődés nélküli, mindkét fél részére kielégítő testi kapcsolat.

Na de ha bármiféle kétely támadt benned, azzal kapcsolatban hogy lépnél, talán mélyebbre kellene ásnod magadban, hogy rájöjj ennek az okára. Talán csak többre vágysz, talán csak a női hiúságod sérti hogy felbukkant egy másik nő, talán...

2020. szept. 15. 18:50
 16/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem. Poliamór vagyok.
2020. szept. 15. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:
34%

Mi nem beszéltünk róla,de ha kérdezem vélhetőleg letagadja még ha volt is más. Viszont én párkapcsolatban álltam, tehát nemigazán lett volna jogos elvárásom,hogy Neki ne legyen senkije.

Ezzel szemben ha megtudtam volna,hogy van más is az életében akkor lezártam volna.

2020. szept. 15. 19:09
 18/19 anonim ***** válasza:
12%
Nem lépnék ki,de az elejétől szeretném tudni,akkor izgatna is.
2020. szept. 15. 19:48
 19/19 anonim ***** válasza:
79%

Egészségügyi megfontolásból, azt hiszem kilépnék.

Off

Nem lehet itt megoldani, hogy egyes felhasználók válaszát ne lássa az ember...?

2020. szept. 15. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!